Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

FOUR REASONS ORIGINAL BLOW-DRY FLUID

2023 legjobb hajalapozója

Büszkén jelentjük, hogy 2023 Legjobb Styling Alapozója díjat a Four Reasons Original sorozat Blow-Dry terméke kapta, amely kategóriagyőztes lett Finnországban. Elnyertük vele a Best of 2023 díjat a legjobb styling hajalapozók kategóriában. Minden évben megrendezi a Pinni professzionális haj- és szépségmagazin a Nordic Hair Star szakmai versenyt, és az ehhez kapcsolódó gálát, ahol kitüntetik a legjobb fodrászokat és a szakma legjobb termékeit. 

A rangos zsűri véleményt is mondott a Blow-Dry Fluid-ról:
  • “Azonnal beleszerettem! Minden hajhosszon atombiztosan teljesít: a rövidet kellő módon megtámasztja, a félhosszúnak nagyobb volument és struktúrát ad. Hosszú haj esetén kiváló alapot biztosít a hajszárításhoz, nem ragad, és szép simán tartja a hajat, megelőzi a kócosodást.”
  • “Csodás fényt és megbízható alapot ad. Szépen megerősíti a vékonyszálú hajat, eredménye szemmel látható a tartósan megemelt volumenben.”
  • “Igazán felhasználóbarát anyag, amit még az amatőrök is könnyen használhatnak a hajformázáshoz. Bónusz pontot kap a csomagolása és a mérete.”
MIRE JÓ A FELÉPÍTŐ-ELŐKÉSZÍTŐ ALAPOZÓ?

Van rá esély, hogy ismered a sminkalapok hasznát? Ideje megtudnod, hogy ugyanez a funkció létezik már hajra is! Az ún. hair primer nagyjából ugyanazt tudja, mint egy jó make-up primer, hiszen mindkét történet gyakorlatilag az egyenletes felszínről, a hibajavításról és a tartósságról szól. 

Lényegét tekintve a leave-in hajalapozó minden hajszálat rendre int, jobb, sőt sokkal kedvesebb viselkedésre buzdít. A hajalapozó a világodat fogja megváltoztatni, ha a legnagyobb bajod a hajaddal neked is a kezelhetetlenség, a rakoncátlanság és a makacs önállóság. A primer gubancot bont, fényt ad, definiál, texturizál: non-stop dolgozik a hajadért. Könnyű, rétegezhető gél állagú, öblítést nem igényel, és kiváló barátságot tart fenn minden más styling termékkel.

MULTITASKING: TÖBB FELADAT, EGY MOZDULAT

Egy ilyen jó minőségű hajalapozó, mint a Blow-Dry Fluid, sokféle feladatra alkalmas, ezért a napi rutinban sokat is tesz a hajadért. Eredménye:

  • Formatartó frizura: ritkábban kell hajat mosni, kevesebb formázó anyagra van szükség, sok időt és energiát spórolhatsz vele.
  • Hajvégápolás: véd a hajvég töredezésétől, a hajszálak nem nyílnak szét, simák és rugalmasak maradnak.
  • Mélyhidratálás, fenntartható ápolás: emeli a hajminőséget, csökkenti a szöszös, ropogós érzést, és szép fényt ad.
  • Védőpajzs funkció: olyan, mint egy láthatatlan páravédő pajzs, amely megakadályozza a kócosodást, plusz megállítja a szanaszét repkedő babahajakat.
  • Előkészítő tartás: épp a megfelelő formába hozza a hajat a hajszárításhoz, hajvasaláshoz, forrólevegős hajsütéshez, nem mellesleg gyorsítja a haj száradását, így elköszönhetsz a felesleges izommunkától is.
  • Jó textúra, struktúra és volumen: hosszú távra biztosít definiált formát és könnyen kezelhetővé teszi a hajat.

Ha szereted a primert a sminkelési rutinodban, akkor fogadjunk, imádni fogod ezt az újszerű gondolatot napi hajápolásod menetében is. A hajalapozó a fodrász szakma legsokoldalúbb anyaga, minden hajtípusra és minden kihívásra.