Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Blow-Dry 2

Tanuljunk HAJALAPOZÓT használni!

Minden hajtípus profitálhat a styling alapozóból. Blow Dry hajalapozónk tökéletes előformázója a simább, göndörödéstől és kócosodástól mentes frizurának. Ezt a melót mindig megcsinálja függetlenül attól, hogy a haj hullámos vagy egyenes, vékonyszálú vagy vastag, hosszú vagy rövid. Az alapozó minden variációt kiszolgál, megkönnyíti a frizura profi formázását, pikk-pakk segít tökéletesíteni a megjelenését. Képes arra, hogy azonnal megemelje a hajszálak nedvességtartalmát, kitöltse a szerkezeti hézagokat, töredezésmentesítsen és extra fényt biztosítson a fakó, durva tapintású tincseknek. Összességében sokkal simább megjelenést kölcsönöz a töredezett, kócos hajnak.

Így használd!

A hajalapozót például a vékonyszálú, kevés haj esetén érdemes a hajszálak tövébe bemasszírozni a hajszárítás előtt, így a frizurának nagyobb volument ad. Természetesen hullámos, göndör haj teljes hosszába érdemes a bedörzsölni azért, hogy javuljon a haj definiáltsága, rugalmassága, és tartósan felvegye a kesztyűt a kócos kezelhetetlenség ellen.

Hajmosás után használd úgy, hogy 1-2 borsónyi mennyiségű gélt nyomsz a kezedre. Dörzsöld össze a tenyeredet, hogy felmelegítsd az anyagot, és ezzel aktiváld az összetevőit. Az ujjaiddal vagy egy széles fogú fésűvel oszlasd el egyenletesen a terméket a még nedves, törölközőszáraz hajon – haladj a hajtő felől, egészen a hajvégekig.

Hajalapozó felvitele a szárítás, formázás után ismételhető. A kész frizurára felvitt kis mennyiség megszelídíti a repkedő hajszálakat, megelőzi a kócosodást és a hajszálak kiszáradását. Simán tartja a kontyokat, a fonatokat, a lófarkakat. Összességében nem ragadós, a frizura sosem lesz tőle merev.

Teszteld a Győztesd!

Four Reasons Original Blow-Dry Fluid volumennövelő styling gél rangos, szakmai első díjat kapott 2023-ban, kategóriagyőztes lett a hajalapozók között. Miért? Mert instant felszívódik, és belülről vastagítja meg a hajszálakat anélkül, hogy felesleges bevonatot képezne vagy elnehezítené a hajat. Könnyű, láthatatlan támaszt nyújt, szépen formázhatóvá teszi a hajat. Összetétele természetes, levegős hatást és tartósan selymes-fényes puhaságot biztosít, és megnöveli a frizura tartósságát. Az erősítő formula komplex védelmet biztosít a kényes, vékonyszálú, törékeny hajnak. Serkenti a hajnövekedést, stimulálja a fejbőrt, valamint komoly anti-aging és antioxidáns hatású. Hullámos és göndör hajakra is kiváló, hiszen nagy rugalmasságot garantál a hajnak túltolt szilikonok nélkül is. Szárításgyorsító hatásának külön is örülni fogsz reggelente, amikor nem kell futnod a busz után!

A formula vegán, aktív növényi hatóanyagai: Rozmaring kivonat, Fekete áfonya kivonat és Panthenol (B5-provitamin)