Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Optima Total

A teljesítmény totális támogatása: a hiteles Optima Total sztori

A totális és optimális őszfedő hajfesték megalkotásához az inspirációt maguktól a fodrászoktól kapta Harri Paananen, aki Helsinkiben a gyakorló fodrász szemével, fejével és kezével irányítja a Four Reasons termékeinek fejlesztését. Figyelem, ez nem marketing, hanem a szakma! Mindennapi munkája során Harri rendre azt tapasztalja, hogy világszerte az őszfedéssel kapcsolatos a legtöbb, első ránézésre komplikáltnak tűnő kérdés. Harri egyébként is jóideje töri a fejét ezen a problémán: ha a tőfestés csak a haj 20%-át érinti, miért töltsünk el vele ugyanannyi időt, bíbelődjünk vele havonta, és szánjunk rá pont annyi energiát (és anyagot), mint egy teljes színváltoztató hajfestésre? 

“Az az ötletünk támadt, hogy fejlesszünk végre egy olyan kompakt hajfesték sorozatot, ami nem szól semmi másról, mint az atombiztos teljesítmény, a produktivitás, valamint az extrém munkatempó, amihez stabil bevétel kapcsolódik. Igenis, jó profit kell minden jó fodrásznak! Ezért olyan célszerű eszközt teremtettünk, amely leegyszerűsíti a mindennapi szalonmunkát, és a magas hatékonyság mellett a bevételt is az egekig képes növelni.”

Fodrász vagy? Itt a válasz az első négy kérdésedre!
#1. Hogyan lehetséges maximális őszfedés max. 10 perc alatt?

Az a pigmentanyag, amit a vegán hajfestékekben is felhasználnak, gyakran olyan összetevőkkel van tele, amelyek szabályozzák, késleltetik az oxidációs folyamatot, hosszabb időt hagyva a fodrásznak a hajfesték felvitelére. Nem végzi el az összes komponens egyszerre, ugyanazt a munkát, sőt a pigmentek sem oxidálódnak egyidőben: a festékkeverék egyes pigmentcsoportokat korábban aktivál, más színtartományokat csak később hív elő.

Az Optima Total hajfesték összetételében először a pigmentek dolgoznak, totális támadást indítanak az őszülő hajszálak ellen, de kivettük a formulából az összes oxidációt lassító, akadályozó összetevőt. Így sikerült megbízható módon lecsökkenteni a hatóidőt – mindösszesen 10 percre. Innovációnk azt a területet érinti a legerősebben, ahol nem kötöttünk kompromisszumot: a fedőképességet.

#2. Mi történik akkor, ha lassan dolgozom, ha nem vagyok hatékony a festék felvitelében?

Szerencsénkre az őszülés eleve olyan folyamat, ami bizonyos részeken korábban indul el, mint máshol, a halántékon például rendszerint több az ősz hajszál, mint a tarkón. Kihasználtuk ezt a lehetőséget arra, hogy a fodrász ott indítsa el a folyamatot hamarabb, ahol fokozottabb ősztakarásra van szükség. Kétségtelen, hogy gyorsnak kell lenni és koncentrálni kell, ha Optima Total-lal dolgozol, de minden más a régi, megszokott technológiai sorrend szerint történhet. Ha a hajtő befestése több időt vesz igénybe, mint 10-15 perc, akkor érdemes a 10 perces hatóidőt még 1-2 perccel tovább csökkentened.

#3. Milyen előnyöm származik abból, ha Optima Total-lal dolgozom?

Az Optima Total maceramentes alkalmazása és fénysebessége sok új lehetőséget ad a fodrász kezébe: gondolkozásmentes, 15 klasszikus szín és egyféle aktivátor, előkészítéssel és szárítással együtt is csak 40 perc. Ez a tempó és ez a költséghatékonyság sokat számít, nem beszélve az anyag kiváló ár-érték arányáról.

A lenövés senkinek nem komfortos, ezért az Optima Total ajánlata sok új vendéget hoz. Aki csak egy hajvágásra lép be az üzletedbe, annak is akad extra 20 perce. Hiú férfiak? Nem gond! Senki nem fog nemet mondani az Optima Total-ra. Ez az új formula erős konkurenciája még a dobozos hajfestékeknek is, hiszen gazdaságos, jól kiszámolható és jól tervezhető. Értékes a fodrásznak és a vendégének egyaránt. Idő, energia, pénz… ja, és szerelem. Ez is az a négy ok, ami mindenkinek számít!

#4. Mi lesz az eredménye az Optima Total-nak?

Minden szakmában megállja a helyét ez a nagyon fontos szempont: adott feladathoz mindig a legjobb szerszámkészlethez érdemes nyúlni. Minőség, megbízhatóság, magabiztosság – ez a három „M” a stabil alapja a fodrász szakmának is.

Az Optima Total professzionális hajfestéknek megvan a biztos szerepe a szalonokban: az őszfedést nem kell többé kihívásnak tekinteni, és nem kell a vendéget türelemre inteni, soha többé nem csillan át az ősz, a tökéletes hajszín és a teljes hajhossz színfrissítése sem űrtudomány többé. Van-e ráadás? Igen! Mindaz, amit az Optima-tól már megszokhattunk: extra fény, tartós, természetes színeredmény és kiváló hajminőség. Kezdj vele dolgozni, és látni, érezni, szeretni fogod!

A fejbőrt vastagnak, egyenetlennek, göröngyösnek érzékeljük, és a haj szinte élettelen látszik, tőben elnehezül, a frizura mindig lapos és fénytelen. A haj nehezen fésülhető, alig formázható, mert rugalmatlan, tapadós és mintha ragacsos is lenne. Közvetlenül a mosás után szinte koszos hatású akkor is, ha a fejbőr maga egyáltalán nem tűnik zsírosnak.