Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Optima Total

Totális őszfedés 10 perc alatt - Új fejlesztésünk az Optima Total

A Four Reasons Optima professzionális hajfesték-család fejlesztését már 2019-ben is az vezérelte, hogy a végeredmény maximálisan megfeleljen a fodrászok elvárásainak, teljesítse és kiszolgálja a szakma igényeit. Számtalan területen hajtottunk végre innovációt, hogy a vegán Optima igazi erősség, a könnyed kreativitás és sokoldalúság, tényleg megmutatkozzon az anyag célszerűségében és sokszínűségében.

Az Optima trendi világában tovább feszegeti a határokat az Optima Total paletta, amelyet kifejezetten tőfestéshez (és extra színfrissítéshez) terveztünk. Ez az őszfedő hajfesték a fodrász-szakma hiánypótló eszköze, amely vegán összetétele és őrült tempója mellett 100%-os őszhajfedést garantál. 

Csúcsteljesítmény a mindennapi szalonmunkában

A vegán Optima Total titka a semleges, neutrális színpigmenteken alapuló, elképesztően intenzív fedőképesség és a magabiztos, könnyed munkavégzés. Vannak a hajfestékek és van az Optima Total, sokkal pontosabb, magabiztosabb és gyorsabb, mint a versenytársai. Extrém rövid hatóidejével olyan mértékben könnyíti meg a szalonmunkát, hogy a fodrászok teljesen más minőségben lesznek képesek dolgozni. Esélyt kapnak és időt nyernek arra is, hogy azzal foglalkozzanak, amivel igazán szeretnének, és új szolgáltatások bevezetésével a jelenleginél nagyobb profitot termeljenek.

Hibázhatatlan fedőképesség

A munka az Optima Total színeivel annyira könnyű, mint az egyszeregy: a 15 kiegyensúlyozott, egymást jól kiegészítő árnyalatnak és az anyag kellemesen krémes textúrájának köszönhetően az ősz hajszálak eltüntetése csupa móka és kacagás lesz. Nem is kell hozzá más, csak egy mérleg és a szakember rutinja, hiszen a Total saját aktivátora adva van, optimális erősségén nem kell gondolkodnia a fodrásznak.

Az Optima Total ökotudatos csomagolását gazdaságos hajfestéshez optimalizálták: a 60 ml-es tubus két tőfestéshez elegendő. Villámgyors működéséhez elengedhetetlen, de csekély mennyiségű, korszerű összetételű ammóniát is tartalmaz. Az Optima Total illatanyag-mentes és vegán, természetes ápoló anyagokat és rengeteg extra fényt tartalmaz.

Az Optima Total formulájában nagy mennyiségben szerepel fermentált zöldkávé-bab kivonata, amely antioxidáns polifenollal és koffeinnel veszi fel a harcot a hajhagymák öregedése és a hajhullás ellen. Ez a hatóanyag ellenáll minden irritációnak, stimulálja a fejbőr mikrokeringését, serkenti a hajnövekedést, hozzájárul a hajas fejbőr egészséges működéséhez. A formula tökéletesen hidratál, és megteremti a hajszálak egyensúlyi állapotát. Felépítő hatása hosszú távon is érzékelhető a haj sűrűségében, fényében és jó kezelhetőségében, és ez olyan hozzáadott érték, ami kiváltja minden őszülő vendéged elismerését!