Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Shots

SHOT szérum: ampullában minden, ami a hajnak kell

Itt a 21. században minden, de minden Személyes Ügy. A perszonalizálás emberi működésünk alapja. Egyre egyedibb a lejátszási listám, senkinek nincs olyan színű haja, mint nekem, bármit megtehetek, bárki lehet belőle, és bármiből készülhet pizza. Elvárom, hogy minden úgy legyen,  ahogy én szeretem, de ott legyen ám, amikor az nekem kell. Most rögtön? Naná! Én, engem, nekem – minden az egyediségről szól. Mégis miért kéne, hogy különbözzön ettől a szemlélettől a hajápolási rutinunk, vagy bármely hajügyi kérdésünk? Fodrászként is látjuk, hogy egyszerűen elmúltak azok a napok, amikor beértük a konfekcióval, pláne, hogy az egyenruhát sosem támogattuk. Mi a trend 2023-ban? Nyilván az a személyre szabott hajápolás, amitől nem csak jól néz ki a haj, de minden szála jól is érzi magát. Egészség és boldogság kéz a kézben jár, de nem a sztrádán vagy az űrben, hanem kinek-kinek a saját útján! Ezeknek a gondolatoknak a jegyében született a Four Reasons Shots hajápoló szérum.

“Az az ötletünk támadt, hogy fejlesszünk végre egy olyan kompakt hajfesték sorozatot, ami nem szól semmi másról, mint az atombiztos teljesítmény, a produktivitás, valamint az extrém munkatempó, amihez stabil bevétel kapcsolódik. Igenis, jó profit kell minden jó fodrásznak! Ezért olyan célszerű eszközt teremtettünk, amely leegyszerűsíti a mindennapi szalonmunkát, és a magas hatékonyság mellett a bevételt is az egekig képes növelni.”

#1 Instant képes hajszerkezetet építeni és hajminőséget javítani: hibát javít és programokat ír újra.
#2 Az ötperces kezelés eredménye azt a hatékonyságot igazolja, amiben a Four Reasons minden fodrásza hisz
#3 Ördögien összetett, 21. századi technológiák alkotják a vegán formulát.
#4 Perszonalizálható, hajtípushoz és aktuális minőséghez igazítható hajkozmetikum, amire senki nem mond nemet.
SILKY MOISTURE SHOT, A MÉLYHIDRATÁLÓ SZÉRUM

Úgy gondolj rá, mint a kényeztő luxusra, egy illatos pezsgőfürdőre, mert szó szerint ez az élet vize a hajnak. Ennél jobb nincs is, ilyen látványosan nem hidratál semmi más: szomjoltó, pezsdítő, élénkítő és fiatalító csobbanás, aminek selymes puhaság és egészséges fény az eredménye. A formula MarineMoisture technológiája, az alga kivonat és a hialuronsav, anti-aging hatású, dolgozik a hajhullás és fejbőrviszketés ellen.

COLOR SHOT, A SZÍNVÉDŐ SZÉRUM

A legkorszerűbb védőpajzs, ami biztosan több, mint a legjobb testőr: komplett, magasan képzett, őrző-védő szolgálat ez, tulajdonképpen egy egész hadsereg, ami a haj élénk, izgalmas egyediségét óvja, fenntartja a szín élénkségét, megkönnyíti a következő festést. A hajfestés utáni minőségbiztosítás, a színfenntartás többé nem lehet zűrös feladat! A formula LumiRadiance technológiája véd a káros UV-sugaraktól és rengeteg fényt ad.

LIVELY LENGTHS SHOT, A HAJNÖVESZTÉST SEGÍTŐ SZÉRUM

Ugye nem is tudtad, hogy hajadnak is kell a vitalitását fokozó edzés? Sőt akarja is! Személyi trénert kapsz egy ampullában minden hosszú, vegykezelt vagy lestrapált, törékeny hajra. Olyan ez, mint a legjobban felszerelt konditerem: revitalizál, plusz energiát és lendületet ad, fokozza a haj hajlékonyságát, rugalmasságát, gyorsítja a hajnövekedést és lassítja az öregedést. Kiváló hajminőséget garantál minden hosszú hajú vendégednek!

WEIGHTLESS VOLUME SHOT, VOLUMENNÖVELŐ SZÉRUM

VIP belépő a Nagy Hajak gálavacsorájára? Tessék, menj! Mert vékonyszálú, uncsi hajaknak és lelaposodó frizuráknak tart fényűző partit ez a szérum: volumennövelést biztosít a maximumon. Nem húz le, inkább felemel. Nem rak rá terheket, levegőssé tesz. A haj jó tartása, könnyű kezelhetősége a bónusz, amitől aztán hosszú távon is kevésbé zsírosodik, rugalmasabb lesz, ritkábban kell megmosni. A frizura tart, kitart, megtart.

A Four Reasons Professional család újítása ez a négyféle SHOT kezelés, amely számos technológiai újítás birtokában garantál páratlan hatékonyságot és sok emlékezetes pillanatot. A kezelés forradalmasítja a hajápolást minden szalonban. Minden egyes ampulla a buli, a boldogság, a minőség és a professzionalizmus keveréke: sokoldalúsága tökéletesen illeszkedik a személyre szabott hajápolás trendjéhez. Fodrász vagy? Legyél te is forradalmár, legyél újító, legyél te az első, aki teljesíteni képes vendége összes kívánságát! Vezesd be máris a SHOT szalonkezelést, aminél egyszerűbb és gyorsabb nem létezik a szakmában! Szerintünk a tudomány mellé fodrász is kell, akinek a kezében válik nagy kinccsé minden ampulla SHOT szérum, és lesz belőle non-stop koktélparti a szépségszalonban.