Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Mire képes a Bio-Molecule Repair™ technológia?

Mire képes a 21.századi nanotechnológia a hajápolásban? Mindenre, ami fontos nekünk! A Four Reasons Professional sorozat kifejezetten fodrász szakmai problémákhoz tervezett fejlesztése 2024-ben a hajápolás csúcsát jelenti. A biomolekuláris hajszerkezetépítő technológia négy egymásra épülő hajápoló anyaga új gondolatokat és még újabb megoldásokat tesz le a professzionális szalonkezelések területére, de hatékony és célszerű eszköze lesz az otthoni hajápolási rutinnak is. Ők négyen együtt, eddig még soha nem látott mértékben és tempóban képesek feljavítani, felépíteni és megvédewni a haj minőségét. Sara Kumpulainen, a finn Four Reasons fodrászmárka termékfejlesztési koordinátora elmagyarázta nekünk, hogy a BMR™ hajkozmetikumok milyen helyzetekben, hogyan mentik meg a hajakat, mely területeken szerez ez az innovatív technológia maximális sikerélményt a fodrásznak és a vendégének? Tudod, hogy mindig ez a kérdésünk: Hogyan könnyítsük meg a szőkék életét?

Amikor az idő aranyat ér

A BMR™ termékeket tökéletesen alkalmassá tettük a szalonmunkára. Sara kiemelt fontosságúnak tartja a Bio-Molecule Repair™ Protektor egyszerű működését, gyors felvitelét és igazán rövid, négyperces hatóidejét: “Míg a termék dolgozik a hajszerkezetben, a fodrász kikeveri a színeket, semennyi extra idővel nem számol a kezeléshez.” Ez volt a kutatás-fejlesztés egyik alapvető elvárása.

Értéket adunk a szőkítésekhez

Felvilágosítás után közvetlenül ez lesz az a technikai anyag, amelyet használni fogsz még a tonizálás előtt. A protektor felépíti, sőt megőrzi a haj épségét és szerkezeti integritását a festés vagy bármilyen színkezelés során. Ezenkívül maximálisan véd a stressztől és a vegykezelések által okozott esetleges károsodásoktól. Minden fodrász tudja, és mi a Four Reasons márkánál a lehető legkomolyabban vesszük ezt a témát: minél jobb a haj állapota, annál jobban lesz fenntartható a színe, a fénye, a tónusa! Szeretjük, ha a szőke, szőke marad.

Azok a fodrászok, akik sokat szőkítenek, és azok a vendégek, akik sokat járnak fodrászhoz azért, hogy természetes hajszínüknél (sokkal) világosabb legyen a hajuk, jól látják a szőkített hajak hírhedten gonosz problémáit: pigmenttorlódások a hajhosszon, állandó lenövés, foltok és sárgás csíkok, állandó fénytelenség, recsegős szárazság, roncsolódás, hajhullás. Tennünk kellett ezek ellen valamit! „A Bio-Molecule Repair segít megelőzni a sorozatos vegykezelések okozta stresszt, a túlzott mértékű színkopást, valamint helyreállítja azt a sok sebesülést a hajszerkezetben, amelyet a haj gyakori felvilágosítása okoz” – összegzi Sara.

Tartóshullám a sorozatosan vegykezelt hajon. Miért is ne?

Félsz a dauerektől? Pedig beütött a trendekbe, mint a villám, és éppen a vékonyszálú hajak volumennövelését, jobb kezelhetőségét lehet klasszul megoldani egy jó minőségű, modern, vegán tartóshullámmal. Fodrászként érdemes felfrissítened a tudásodat ezen a területen, mi pedig arra biztatunk, hogy bátran vállald be az elkészítését – új vendégeid is hálásak lesznek érte. Legyengült, rissz-rossz minőségű, nagyon porózus haj esetén használd kiegészítő kezelésként a Protektort, amit közvetlenül a dauervíz leöblítése után és a semlegesítő anyag előtt kell felvinned a hajra. „Maximális hatást várhatsz el ettől a technikai anyagtól, hiszen a hajszerkezetbe épülve igazán alapos és körültekintő védelmet biztosít. Azzal, hogy a kiválónál is jobb hajminőséget és ideális pH-értéket generál, a dauert is sokkal tartósabbá teszi” – magyarázta el nekünk Sara.

Intenzív regenerálás sérült, roncsolt hajra

Mi a teendő akkor, ha a vendégednek olyan extrém módon sérült a haja, hogy nemhogy újra szőkíteni, de még festeni sem szabadna? Mielőtt bármi történik vele, helyre kéne valahogy állítanod, meg kéne erősítened – fodrászként mindig ez a legnagyobb kihívás. Sara intenzív felépítő kezelést javasol, olyan hatékonysággal, amilyet a világ még nem látott: „Első lépésként használd a hajra a BMR™ Protektort, hagyd hatni 4 percig, majd mosd meg a hajat a sorozat szulfátmentes samponjával és kondicionálóként használd a BMR™ terápiát is. A biomulekuláris hajszerkezetépítő kezelés negyedik eleme a felépítő szérum, amit törölközőszáraz hajra kell felvinned. Ne spórolj az anyaggal, építsd egymásra, és használd ki mind a négynek a tudását!

Komplex otthoni hajápolás, vegytiszta szalonminőségben

A biomulekuláris hajszerkezetépítő szalonkezelés újjáépíti a hajszálakat, míg a folytatás, a BMR™ napi hajápoló rutinja felkészíti a hajat a soron következő szőkítésre, festésre, mindenféle vegyi munkára. Annak ellenére, hogy a Protektor hatása azonnali, a hajminősége gyakorolt ereje nem csökken, ha fenntartó kezelést is végzünk. Ha jó munkát végzünk az otthoni ápolással, akkor a kiváló hajminőség garantált. “A BMR™ szulfátmentes, CGM-kompatibilis sampon mindennapos használatra is alkalmas, sőt a sorozat különleges hajpakolását, a BMR terápiát eredményesen használhatjuk úgy is, akár egy párperces hajápoló balzsamot. Bátran moshatunk hajat, amikor csak kedvünk szottyan hozzá. A helyreállító hajvégápoló BMR szérum végül mindig eltünteti a hajszerkezetben keletkezett károkat, és folyamatosan védi a hajat a környezeti ártalmaktól, a forró levegős hajformázástól és a fizikai sérülésektől. Visszadja és bravúrosan fenntartja a hajszálak egészséges működését.”