Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

ÓRIÁSI BÜSZKESÉGGEL

Hallottál már Four Reasons Professional sorozatról, vagy ennek a professzionális termékcsaládnak a megújításáról? Ezt a prémium minőségű termékpalettát azóta is folyamatosan fejlesztjük és teszteljük a színfalak mögött, mióta első darabját a fodrászok kezébe adtuk. Nem volt ez olyan régen, de most eljött az ideje annak, hogy még egyet lépjünk előre, és bemutassuk legújabb innovációinkat, egy egészen speciális technikai rendszert a hajápolók piacán. A Four Reasons fodrászmárka filozófiájának és működésének középpontjában a fodrász szalonok állnak. Minden újítás, minden extra erő és jó érzés a fodrászainkat emeli meg, és állítja a figyelem középpontjába. A finn Four Reasons vezérigazgatója, Jyrki Hakala elmondta nekünk, hogyan éli meg a minden eddiginél nagyobb volumenű változást a Four Reasons vezérigazgatói székében: „2024 a Four Reasons Professional sorozat éve lesz!”

“2024 legelső csapatértekezlete előtt a felkészülésemet nem tudtam rutinból megoldani. Úgy éreztem, valami nagyon különleges élmény vár rám, amire speciális módon kell készülnöm, sőt a szívemet is díszbe kell öltöztetnem. 19 éves pályafutásom alatt, több száz Four Reasons találkozó után először, nagyon más érzéseket kaptam most, és minden eddiginél nagyobb izgatottság lett úrrá rajtam.

Előző éjszaka többször elolvastam az összes anyagot, újra és újra könnybe lábadt a szemem tőle – határtalan büszkeség és öröm tört rám, pedig én a számok embere vagyok, aki érvekkel és nem jelzőkkel dolgozik. Amivel most elkészültünk, amit most bemutatunk a munkatársainknak és a fodrászainknak, az csak kevés szépségipari vállalatnak adatik meg, így csak maréknyi vezető lehet részese ilyen élménynek.

 

Megszoktam, hogy a fejlesztő csapatunk mindig teljes erőbedobással dolgozik, akár egyszerre több, különböző projekten, együtt tudós- és mérnökemberrekkel és fodrász szakemberekkel. Néha a termékfejlesztés csak egy pillanat, hiszen kevesebb mint egy év alatt lezajlik. Az összes termékünk tesztelését Finnországban végezzük, saját fodrászaink tesztelnek saját vendégeiken – ez meggyorsítja, kézzelfoghatóvá és hitelessé teszi a termékfejlesztés teljes folyamatát, hiszen az új termékkoncepciók, ötletek is mindig a fodrászainktól érkezik.

De most! Közel öt éves termékfejlesztés eredményét tartjuk a kezünkben. Ezzel a termékvonallal nem csak magasra, hanem a lehető legmagasabbra került a léc. Mi raktuk oda fel! Mert 100%-ig biztosak akartunk lenni abban, hogy nincs a piacon más olyan termék, amely egyáltalán megfelelne új sorozatunk jellemzőinek, működésének, eredményeinek.

Mi tört rám, amikor először kipróbáltam az elkészült Bio-Molecule Repair™ termékeket? Lenyűgözött, elképesztett, határtalanul lelkesítő érzést adott. Nincs is jelző, ami kifejezné azt a magas minőséget, azt a különlegesen sokoldalú tudást és innovációt, ami képes arra, hogy a Four Reasons fodrászmárkát és általa a fodrászok munkáját teljesen új szintre emeli.

 
Nagy büszkeséggel jelenthetem be, hogy feltörekvő finn márkaként olyan új technológiát viszünk be a szalonokba, amely holisztikus, innovatív és komplex szemléletünk birtokában megteszi mindazt, amit más termékek eddig csak ígértek.

2024-ben megújítjuk a teljes Four Reasons Professional termékcsaládot, amivel új inspirációt és eddig sosem látott minőséget adunk a fodrász szakmának. Nem más a célunk itt Finnországban, mint hogy megváltoztassuk a fodrászok világát, és meg kell mondjam, elégedett vagyok, hiszen jól haladunk ezen az úton. Mi más lehetne ehhez a gondolathoz a bázis,  az origó, mint legújabb büszkeségünk, a BMR™ biomolekuláris hajszerkezetépítő rendszer? Fogadják, fogadjátok szeretettel!”

Jyrki Hakala

CEO, Four Reasons