Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

#1 Hiszünk a világ csodás tökéletlenségében.
#2 Hiszünk az emberekben, a szenvedélyükben, a valódi értékekben, és hiszünk benned.
#3 Hiszünk abban, hogy mindenki, minden egyes hajtincs éppen úgy szép, ahogy van.
#4 Hiszünk abban, hogy tökéletes társad lehetünk. A legjobb, akit kívánhatsz magadnak, aki motivál, aki inspirál, aki támogat, és aki mindig ott áll melletted, ha szükséged van rá.

Fodrász vagy? Gyere, dolgozz velünk!

Nézd meg a videót! tanulJ! gyűjts inspirációt!

Color Mask Toning Shampoo/Tonizáló sampon

Olga tesztelte az új Four Reasons Color Mask Tonizáló sampont. A Chocolate/Csokoládé árnyalatot választotta.

Dip Dye Tone/Color Mask Tonizáló sampon

Sara otthon színezi festett haját, és készíti el az ombre hatású, DIP DYE TONE árnyalatot a Color Mask sampon segítségével. A Rose/Rózsaszín árnyalatot választotta.

Four Reasons Optima
Fodrászálmok vegán hajfestéke pont ilyen!

Fodrászként te mit gondolsz az ideális hajfestékről? Ezer finn fodrász felelt erre a kérdésre, és a hívószavakra alapozva a Four Reasons azonnal nekilátott a fejlesztésnek. Így lett az Optima vegán, illatmentes, kiváló fedőképességű, hibátlan őszfedő. Alapsorozata ammónia-, rezorcin-, és PPD-mentes. Megalkotása óta ez a professzionális hajfesték család egyre csak épül, és mindennap bizonyít: hiba nélkül teljesíti, sőt túlszárnyalja a fodrászok extra kívánságait. Mesésen tartós fénye és dinamikus tónusgazdagsága utánozhatatlan. Szakmai szenvedélyünk és elkötelezettségünk keltette életre a Four Reasons Optimát, amely páratlan tulajdonságaival mutat mesebeli eredményeket. Nézd meg ezekben a rövid videókban az Optima működését. Győződj meg róla, hogy mennyire egyszerű a használata: egy komplett szalontréninget mutatunk neked pár perces videókban. Az Optima használatához ennél tényleg nem is kell több. Ja, de. Te kellesz hozzá! Bátran tesztelj minket, telefonálj! +36 70 381 4444.  

Four Reasons Luxima
Ragyogj!

Luxima formulájának alapját árnyalati pigmentek adják, amelyek meghagyják a haj alapszínének finoman tónusos, mélységbeli különbségeit. Ez a vegán és ammóniamentes toner tűpontosan azt a sokszínű eredményt hozza, amit a ma embere látni szeretne. Olyan különlegesen árnyalt hajszínt mutat, amely mindig nagyon egyedi és eleven. A Luxima színeiből árad a tiszta és természetes energia, a haj sosem látszik festettnek és nem mutat színpadias képet. Ragyog! A Luxima védjegye az extra fény, legmenőbb tulajdonsága az extrém tartós csillogás. Ez annak az erősítő, felépítő hatóanyag-komplexnek köszönhető, ami a Four Reasons védjegye. és aminek az összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják a hajszálakat, és felerősítik a színpigmentek azon képességét, hogy visszatükrözzék a fényt. Ez a titok! Tudj meg róla többet!