Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Four Reasons Optima Liquids

Four Reasons Optima Liquids Az Optima Liquids olyan folyékony hajfesték, amely tonizálásra, színsemlegesítésre és a szőkített haj megtisztítására egyaránt alkalmas. A tiszta szőke árnyalatok trendi színpalettáját olyan felvilágosításokhoz tervezték, amelynek során szeretnénk a szőkített alapot feltölteni energiával, színnel és fénnyel, miközben megtartjuk azt a lehető legvilágosabb formájában. Párban a saját aktivátorával olyan krémes konzisztenciát vesz fel, amelyet könnyű felhabosítani, egyenletesen lehet felvinni a hajra. Gyorsan és kényelmesen lehet vele dolgozni a fejmosóban. Költséghatékony, korszerű. Látványos eredményhez vezet és igen praktikus. 

OPTIMA LIQUIDS

#1

Tükörfényes árnyalatok a szőkített alapon

#2

Tiszta, trendi, egyedi tónusok

#3

Fodrászkompatibilis tempó, rövid hatóidő

#4

Illatmentes, vegán

A LEGVILÁGOSABB ÉS LEGSZEXIBB
ÉSZAKI SZŐKÉK

Az Optima Liquids formula hidrolizált fehérjék egyedülálló vegyületét tartalmazza, amellyel nem csak helyreállítja, de meg is erősíti a hajszerkezetet, megakadályozza a szálak töredezését, valamint kötéserősítő védelmet nyújt a sorozatos kémiai kezelések okozta károsodások ellen. Az ultramodern anyag kényeztető összetevői közé tartozik a Ecocert Tanúsítvánnyal is rendelkező Limnanthis Alba, az a tajtékvirág magolaj, amely páratlan fényt és selymes puhaságot ad a hajnak. Egy könnyű olaj összes jó tulajdonságán felül, magas A-, D-, E- és F-vitamin-tartalmának köszönhetően, hatékonyan építi, hidratálja a hajat. 

A Four Reasons Optima Liqids illatanyagmentes és vegán formula. Hatóideje 10–20 perc, a kívánt színélménytől, intenzitástól és a szőkített alap minőségétől függően. 

OPTIMA LIQUIDS SZÍNPALETTA

AA: Ash / Duplán hamvas
PP: Pearl / A leghidegebb gyöngy
PG: Pearl + Gold / Gyöngyfényű homok
RR: Red / Melegfényű rózsaszín
PM: Pearl + Mahagóni / Hideg tónusú, árnyalt rózsaszín
OM: Orange + Mahagóni / Meleg tónusú, árnyalt őszibarack
GG: Gold / Aranyfény
OG: Orange + Gold / Aranyfényű réz
+ CLEAR: Színtelen

Az Optima Liquids csak a saját, 3%-os Optima Liquids Aktivátorával használható, 1:1 keverési aránnyal.

OPTIMA VIDEO

Four Reasons Optima is an easy to use professional hair color line for hairstylists. You can learn all about it by watching our training videos!