Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

A SZÉPSÉG MINDENKIÉ!

A Four Reasons fodrászmárka valódi szakmai közösség, olyan elkötelezett, hivatásukra büszke, munkájukra igényes, szenvedélyes fodrászok közössége, akik hisznek abban, hogy mindenki lehet szép, ha jól érzi magát a bőrében. Szeretettel, szakmai szenvedéllyel és gondos odafigyeléssel készülnek a 100%-ban vegán, fenntartható módon előállított, professzionális Four Reasons hajkozmetikumok és technikai termékek. Célunk, hogy mindenkiből - fodrászból és vendégéből - kihozzuk a maximumot, hogy minden egycsapásra jobb és szebb legyen a világunkban. Ismerd meg a történetünket!

A Four Reasons márka a tudatos fodrászoké. Igazán kerek a mi sztorink: az egyéniség szépségének története. Olyan stabil szakmai alapokra építünk, amik képesek arra, hogy irányítsák és inspirálják a márka kutatás-fejlesztés programját. Felméréseink mutatják, hogy éppen ezért szeretnek velünk dolgozni a fodrászok - hiszen egy nyelvet beszélünk. Minden professzionális termékünkből, minden munkánkból a legjobbat akarjuk kihozni a legnagyobb hatékonysággal, ezért non-stop termékfejlesztésben vagyunk.

Termékeink mögött célzott egészségvédelem áll, szeretnénk kiküszöbölni azokat a munkahelyi-szakmai ártalmakat, amelyek rendre utolérik a fodrászokat. Célunk, hogy a nagy kerek világon mi legyünk a legjobb partner, a legegészségesebb munkahely. Arra törekszünk, hogy a szépségiparban a Four Reasons márkának legyenek a legszebb, legkiegyensúlyozottabb, legsikeresebb fodrászai és a velünk együttműködő fodrászoknak a legboldogabb vendégei. Elkötelezettek vagyunk a fodrászatok és szépségszalonok okos, harmonikus és gazdaságos működése iránt. A fodrászok anyagi gyarapodása is fontos nekünk! A gyors és pontos kiszállítás, a kényelmes termékrendelés és számtalan speciális szolgáltatásunk egyaránt a szakma fejlődését szolgálja. Erre biztatjuk a fodrász szakmát: ne érjétek be kevesebbel! A Four Reasons, azt jelenti négy indok, négy motiváció és négy lehetőség. Mindenre van legalább négy okunk, velünk semmi nem történik ok nélkül. A tudatosság, a figyelem és a fegyelem, a szakmai alázat, a kiváncsiság, ezek mind működésünk alapját, stabilitását adják. Nézd, ezek a mi saját kincseink. Minden, ami fontos nekünk. Útikalauz a munkánkhoz. Felismered a stílusunkban, meghallod a hangunkban, érzed a termékeinkben, és látod az eredményeinkben. We love the real you.

#1 We

Számunkra ismeretlen a szakmai féltékenység. Inspiráló családunk a Four Reasons. Kreatívak vagyunk és profik. Hangosak és bulisak. Kihozzuk magunkból és belőled, sőt a vendégeidből is a maximumot. Szeretünk furcsák lenni. Imádunk játszani. Meglátod, gyorsan megtalálod a helyed a csapatunkban. Látjuk és érezzük egymást, mert figyelünk és jelen vagyunk. 

#2 Love

Hát ezért csináljuk! Minden mozdulatunk és gondolatunk arról a szakmai szenvedélyről szól, ami kiragyog, növekszik, szétzúzza a korlátokat. Így szeretjük! Ilyen őrült rajongással a munkánk iránt. Nincs szükségünk előrajzolt sablonokra a kifestőkönyvben, igenis nagy lendülettel merünk színezni a fekete vonalakon túl.

#3 The Real

Nagyra értékeljük a hitelességet és az átláthatóságot. Megbízhatóak vagyunk. Mindig számíthatsz ránk. A Four Reasons termékek jól néznek ki, jól dolgoznak, és nagy élmény használni is mindet. Valódiak. Működnek. Teljesítik, amit ígérnek. És ez pont ennyire egyszerű.

#4 You

Életünk napsütötte és meseszép, de zűrös és szürke is lehet egyszerre. Jelenléted, akaratod, hozzáállásod és szakmai hozzájárulásod fontos nekünk. Velünk együtt te is képes leszel átváltoztatni a vacak frizurák és kezelhetetlen hajak napját valamivé, ami majdnem túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

Hahó, fodrászok! Ez itt a 21. század!

Minden professzionális Four Reasons termék 100% vegán, ami azt jelenti, hogy nem tartalmaznak semmit, ami állati eredetű. Soha nem végeztünk állatkísérleteket. Hajkozmetikumaink Finnországban készülnek, szigorúan ellenőrzött szabványok szerint, 100% megújuló szélenergiával. Célunk, hogy fenntartható és felelős alternatívát kínáljunk fodrászainknak és vendégeiknek. Minden szempontból odafigyelünk a környezetünkre, amelyben élünk és dolgozunk. A példamutatás fontos nekünk!

Már 2018-ban elkezdtük megújítani a csomagolásainkat, mára minden flakon bioalapú műanyag, minden címke és doboz környezetbarát. Folyamatosan keressük a legjobb alternatívákat, felhasználjuk az angol tejesflaskákat éppúgy, mint az óceánok szemetét. A Four Reasons tubosok és flakonok 100%-a újrahasznosítható. Teljes erőbedobással veszünk részt a klímaváltozás elleni globális küzdelemben. Azon dolgozunk, hogy 2029-re a Four Reasons gyártás és üzemelés karbonsemleges legyen.

LEGYÉL TE IS FINN!

A márka mögött egy finn családi vállalkozás, a Miraculos Oy áll, ami tagja az óriás Transmeri csoportnak. Az alapítás éve: 1997. A KC Professional néven futó technikai termékpaletta 2019-ben vette fel a Four Reasons márkanevet, és állt bele a sokoldalú termékfejlesztésbe a modern technológiákat alkalmazva. A Four Reasons ma már 15 országban van jelen, 2019 óta Magyarországon is partner. Finnországban a Four Reasons fodrászmárka, több mutató alapján is a legsikeresebb, évek óta piacvezető. Felmérések igazolják, hogy a több területen is díjnyertes Four Reasons hajkozmetikumokat a finn nők fele hazaviszi a fodrászától és boldogan használja otthoni hajápoláshoz. A finn lakosság körében a Four Reasons Original a legkeresettebb professzionális hajápoló család, ami a sikerét annak a szakmai csapatmunkának és személyes törődésnek köszönheti, ami meghatározza márkánk működését minden területen.  

KÖSZÖNET VAGY panasz? BÁRMI JÖhET, TISZTELETTEL FOGADJUK!

A Four Reasons fodrászmárka csapata egy igazán színes, őrült család. Pont azok vagyunk, aminek látsz minket. Igazi szakemberek sok területen, nagy összekapaszkodásban. Mindnyájan profik vagyunk. A szükségtelen bürokrácia vagy a hierarchikus gondolkodás egyáltalán nem része a munkamódszereinknek. Nem kell udvariaskodnod, ha velünk beszélsz, és nem kell kiöltöznöd, ha hozzánk jössz. Add magad. Látunk téged.

Professzionális termékeink a szakma legjobbjai, komolyan gondoljuk, hogy a “Fodrászoktól fodrászoknak, szeretettel” érezhető a termékeink és szolgáltatásaink minőségében. Számunkra a fodrász a világ közepe. Te is fodrász vagy? Véleményed fontos nekünk. Csak akkor felelhetünk meg a saját elvárásainknak, ha ismerjük a munkádat, tudunk az örömeidről és az elakadásaidról is. Kérdezz bátran tőlünk, oszd meg velünk a tapasztalataidat. Lépj kapcsolatba velünk, mi figyelünk rád!