Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Ezek az okos, északi szőkék! Felvilágosítás és melír

Innovatív szemléletünk a szakmai lépéseket sosem írja felül, de más eredményt mutat, mint amivel eddigi munkád során találkoztál: okos és finn. Maceramentes. 21. századi. Szőkítőporaink ammóniamentesek, nem tartalmaznak allergén illatanyagot, vegánok. Nem bántanak, sőt igazi élmény velük dolgozni, hiszen könnyen hozzáigazíthatóak az adott eljáráshoz. Színváltoztatás? Tiszta szőke alap? Menő melír? Nem gond! Csak válaszd ki a megfelelő anyagot a hajminőséghez és a feladathoz. Mutatjuk!  

Four Reasons Hydrobleach

A Four Reasons Hydrobleach a létező legkorszerűbb színtelenítő formula minden felvilágosítással kapcsolatos feladatra, eljárásra és hajminőségre. A formula különleges kötéserősítő technológiája támogatja a haj nedvességtartalmának egyensúlyát, komoly védelmet nyújt, megelőzi a hajszerkezet károsodását és biztosítja, hogy a hajszálak olyan egészségesek maradjanak, amennyire az csak lehetséges a vegyi folyamat során. 

A Hydroshield innováció ugyan a szakma szabályai szerint dolgozik, de lehetővé teszi, hogy a haj szőkítése sorban, egymás után akár négyszer is ismételhető legyen (az anyag lemosása nélkül), így a fodrász rövid idő alatt tudja elvégezni a lehető legnagyobb színváltoztatást, 7 színmélységig. A hagyományos anyagokkal szemben a Hydrobleach felgyorsítja a legnagyobb munkákat úgy, hogy a tiszta szőkített alap nem okoz nehézséget, és a haj fantasztikus minőségben kerül ki a kezeid közül. 

Az előzőleg sorozatosan vegykezelt (festett, szőkített, dauerolt) haj színtelenítését a lehető legnagyobb védelemmel oldja meg, argánolajtartalma speciális hajvégápolást is végez a folyamat során. Érzékeny, vékonyszálú haj felvilágosítására alkalmas. 

Four Reasons Ultralift 9+

Az Ultralift 9+ prémium minőségű formula, amely normál és jó hajminőségre való. Maximális erővel fejti ki hatását, akár 9 színmélységet is világosít a hajon. Extrém hatékony és ultra gyors. Lila pigmenteket tartalmaz azért, hogy megakadályozza a foltosodást, és ezzel tovább emelje a minőséget. Az anyag páratlanul dinamikus működése stabil eredményt mutat akkor, ha a lehető legnagyobb világosító hatást kell elérnünk, a lehető legrövidebb idő alatt anélkül, hogy megsértenénk a hajszálak szerkezetét. Makulátlan, kristálytiszta alapot hoz létre, szőkét vagy fehéret, ahogy csak szeretnéd!

Könnyű vele dolgozni, egyenletesen lehet felvinni a hajra, az anyag textúrája a teljes szőkítési folyamat alatt nedves és rugalmas marad. Beépített kötésvédelem járul hozzá a magas minőséghez, a formula szerkezetépítő polimereket tartalmaz amely védi és erősíti a hajszálakat a folyamat során.