Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

TARTÓS TARTÓSHULLÁM

Csúcsminőségű tartóshullámosító anyagaink egyaránt teljesítik a haj, a vendég és a fodrász álmát – igazán modern, sokoldalú formulák. Éppen olyan hullámokat leszel képes megalkotni velük, amilyet vendéged megálmodott egyenes vagy lapos és unalmas frizurája helyett. Volumennövelésre és megemelt formatartásra kiválóak. Minden egyedi elvárásnak megfelelnek. Használatuk alkalmazkodik a szakmai hagyományokhoz és a fodrász kezéhez, de teljesítményük lazán hozzáigazítható az egyedi technikákhoz, elvárásokhoz és csavarókhoz. A dauervizek háromféle erősségével szabályozható az optimális működés minden hajtípus esetén. Az eredmény? Rugalmas, egészséges, igazán tartós tartóshullám, amely mentes minden ósdi vegyi anyagtól és erős szagoktól, de birtokában van a modern, vegán szemléletnek és technológiának. 

Four Reasons Multiwave

A Multiwave a világ legmodernebb, három lépéses, enyhén lúgos tartóshullámosító rendszere. Egészséges és kíméletesen könnyed megoldás a régi idők dauere helyett. Szerintünk, ideje letenned azokat az előítéleteket, amelyek a múlt század büdös, csípős dauervizeihez kapcsolódnak, mert ezek tényleg nagyon máshogy működtek: szemeket sírásra, fodrászt panaszkodásra, hajakat kiszáradásra késztették. s a modern three-step, low-alkaline perm solution for all curl treatments. A Multiwave igazán sokoldalú, emellett nem tartalmaz thioglikolátot és ammóniát, ezzel is csökkentve a fejbőr irritációját. Nem okoz károkat a hajszálakban, de komoly védelmet biztosít, és utolsó lépésként keratinos ápolást is végrehajt. Érzékeny bőrre és vékonyszálú, már vegykezelt hajra is biztonsággal használható. 

A Multiwave dauervíz háromféle erősségben elérhető, amellyel az összes hajtípus és minden göndör forma elvárásának megfelel. Hatóideje nem több mint 10 perc, de a kezelés hatása hónapokig is tartós marad – nem nyúlik, nem szöszösödik, kizárólag jó érzéseket generál. Ez a korszerű anyag olyan természetes hullámokat garantál, amelyek könnyen kezelhetőek, megfelelő ápolással játszva fenntarthatóak, ezért férfiak stílusváltásához is ideális. 

Illatanyagmentes, környezetbarát, újrahasznosított műanyag flakonokban, egészségre káros anyagok nélkül. 

Four Reasons Shape

Klasszikust a klasszikusoknak! A Shape rendszere a hagyományos dauer-eljárások minden elvárását teljesíti, újragondolt arányokkal és hatóanyagokkal. A dauervíz erőssége mindig az adott hajtípushoz igazítható, a háromféle folyadék akár egyéni módon is keverhető, hogy a tartóshullámosítás eredménye optimális és jól kiszámítható legyen. A megemelt volumentól a legkisebb csavarókkal elvégzett göndörítésig, minden fodrász-kreativitásnak megfelel. Tartóssága rendkívüli, a hajat nem bántja, nem szárítja ki. 

A formula növényi eredetű proteint tartalmaz, amely védi a hajszálakat a szerkezet átépítése alatt, ráadásul hozzájárul a megbízható forma kialakításához:  egyenletes, élettel teli hullámosokat hoz létre. A folyamatos ápolás és kötéserősítés a formula egyik legfontosabb funkciója a dauer során.  

Enyhén illatosított, vegán formula, ökotudatos, gazdaságos szalonkiszerelésben.