Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Színfenntartás, színfrissítés és még mi?

A Color Mask nem csak egy egyszerű fizikai színező, játék ez a színekkel és fényekkel, aminek hol máshol lenne jobb helye, mint egy fodrászszalonban. Imádjuk a funkcionalitást! A Color Mask samponokat és színező balzsamokat is azért szeretjük, mert hasznos technikai eszközei a tónusváltásnak, a színkorrekciónak, az utópigmentálásnak. Csupa bonyolult feladatra alkalmasak, nem is hinnéd mennyire! Megkönnyítik a munkádat, ha sok hajfestéssel és felvilágosítással bíbelődsz minden munkanapodon. Színfenntartás, új tónus – nem gond! Tanítsd meg vendégeidnek a Color Mask otthoni használatát, hogy mindig hibátlan legyen és maradjon a hajfestés, a színezés, a szőkítés eredménye. 

Color Mask Intense színező pakolás

Intenzív divatszínek nem csak fesztiválszezonra. Keverhető élénkség nem csak a legbátrabbaknak. Az aktuális  trendek összes extrém szivárványa kikeverhető a Color Mask önálló sorozatából, amely óriási adag színpigmentet ajánl fel elsősorban a szőkített hajaknak. A formula ugyanaz mint a hajmaszk esetén: a növényi fehérjék és kötéserősítő aminosavak egészséges fényt adnak az eszméletlen szín mellé. Az összetétel specialitása a könnyű kezelhetőség és a rendkívüli tartósság. 

 • Intenzív színeredmény, ultramodern pigmentkoncentrátummal
 • Ápoló, kondicionáló, felépítő formulában csúcsminőségű fizikai színező
 • A színélénkség hosszan fenntartható, nem folyik ki, nem változik az árnyalata, csak lassan, fokozatosan kikopik a hajból
 • Mesés, egymással jól keverhető alapszínek: kék, lila, pink, sárga és narancs

Four Reasons Color Mask

A színező samponok és hajmaszkok színpalettája széles skálán mozog, keverhető és színmélységek szerint is meghatározható. Finoman árnyalt vagy markánsan hangsúlyos legyen a haj trendi tónusa? Te határozod meg! A rendkívül tápláló, pigmentekben gazdag formula vegán, szilikonmentes, SLS- és PPD-mentes. Nagy előnye, hogy képes fenntartani a hajfestés intenzitását és fényét, miközben felépíti és karbantartja a leggyengébb hajminőséget is. Vendéged kezébe is adhatod, amikor hatékony otthoni ápolás, vagy egy kényes, festett szín fenntartása a cél. 

A Color Mask árnyalatok egymással keverhetőek, és a a Four Reasons Original mélyhidratáló balzsammal vagy pakolással hígíthatóak is. Keresd a flakonon az adott szín karakterét! A skála megmutatja mennyire pasztelles vagy élénk/erős az árnyalat, és hol helyezkedik el a hideg-meleg tartományban. Használatát póthaj vagy férfiak hajbeültetésének szín-kezeléséhez is ajánljuk. Érzékenyebb vörösek, összetettebb árnyalatok otthoni színkezeléséhez szintén kiváló, hiszen remekül kezeli a fakulást. 

Árnyalatok és effektek fenntartása

A Color Mask sorozat igen hatékonyan szerepel a hideg-meleg árnyalatok finomhangolásában a hajfestés után. Kiüti a sárgás foltokat, lehűt vagy éppen felmelegít. A szőkék fényesek és hűvösek lesznek, a barnák gazdagon árnyalt színeredményt kapnak tőle. Az ezüst, a lila célzottan hűt, hogy a szín, ami hideghatású, az is maradjon. Minden komplikált meleg vörös fenntartható, amikor belép a képbe a Color Mask rezes árnyalata. 

Árnyalás

Azoknak a vendégeidnek, akik mindig valami újdonságra vágynak, érdemes bemutatnod a Color Mask sorozatot. Az a nüansz, amit pl. egy laza epres felhang vagy egy menő rosegold jelent a szőkének, határtalan boldogságot tud okozni a fodrásznak is. Sötétebb hajszínen a metálos, mézes, lilás effektek sem okoznak elakadást a Color Mask-nak. Ha a haj rossz állapotú, sorozatos szőkítéseken van túl, javasolt a tonizálás befejezése Color Mask hajmaszkkal, hogy a haj ne legyen foltos. Használd utópigmentálásra, zárd be a hajat Color Mask balzsammal, hogy javítsd a minőségét, hogy a festékpigmentek ne mosódjanak ki olyan gyorsan, mint szoktak. Használd célzottan a festett, szőkített alap stabilizálásához! 

Color Mask szalonmunkára

A Color Mask sorozat szín-palettája színmélységek szerint is meghatározható több kategóriában: világos szőkék, barnák és vörösek. A színek egymással keverhetőek és hígíthatóak is. Keverés után a kapott árnylatot érdemes fehér papíron tesztelni. Mire való a Color Mask sorozat a fodrászszalonokban? Mutatjuk!

 • Színfenntartásra, két festés közti színélénkítésre.
 • Porózus, agyonkezelt haj egyenletes tonizálására.
 • Túl világosnak ítélt hajhossz színfrissítésére. 
 • A festett alapszín vagy a szőkített alap stabilizálásához, hibajavításhoz
 • Utópigmentálásra, színkiegyenlítésre. 
 • Rissz-rossz hajminőség színkezelésére, ha az oxidációs pigmentek előre láthatóan rosszul tapadnak a sérült részekhez. 
 • Tonizáláshoz, stílusváltáshoz, új árnyalatokhoz és extrém színekhez: szerkezetépítés és színezés egyben. 

Four Reasons Color Mask sampon

Színpigmentekben rendkívül gazdag, a festett, színkezelt hajat annyira kíméletesen tisztítja, amennyire az csak lehetséges, miközben megemeli a haj fényét és hatékonyan megszüneti az elektrosztatikusságot. A formula hidrolizált szójaproteint és B5-provitamint (panthenol)n B5) tartalmaz azért, hogy erősítse, regenerálj a színkezelt hajat. Hagyományos sampon helyett, hagyományos módon érdemes használni akkor, ha festett szín intenzítását és fényét szeretnénk növelni vagy az árnyalatváltás a cél. Szulfátmentes formula.

Four Reasons Color Mask hajmaszk

Koncentrál pigmentállomány és szerkezetépítő formula. Ezt tudja a Color Mask pakolás, amely erősíti és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. A balzsam összetételében növényi fehérjék és aminosavak végeznek kötéserősítést, ezek az anyagok feltöltik és befoltozzák a szerkezeti sérüléseket, kiegyensúlyozott módon táplálják a roncsolt, töredezett hajat is. Hagyományos hajbalzsam helyett, akár hagyományos módon érdemes használni akkor, ha a hajnak vitalitásra a színnek frissítésre és fényre van szüksége.