Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Élénk, egyedi, sokdimenziós színeredmény,
ez a Luxima fénytoner

A Luxima boldoggá tesz

#1

Lenövés nélküli színváltoztatás, színkorrekció, színfrissítés

#2

Mesésen fényes, sokdimenziós pasztellszínek

#3

Modern formula: vegán, ammóniamentes, illatmentes, kíméletes, tartós

#4

Könnyen alkalmazható, gyors megoldás

Engedd meg, hogy valódi éned ragyogjon!

A Luxima formulájának alapját árnyalati pigmentek adják, amelyek meghagyják a haj alapszínének tónusos mélységbeli különbségeit, így keltenek 3D-s hatást. Ez modern, finoman árnyalt munkát ad, amely mindig egyedi, élénk. A Luxima színeiből árad a tiszta és természetes energia, a haj sosem látszik festettnek, nincs sapkahatása, sőt éles lenövése sem, soha nem mutat színpadias képet.

Az innovatív Luxima formula ammóniamentes és 100% vegán. Alacsony pH-értékének, enyhén lúgos kémhatásának köszönhetően kíméletesen dolgozik. A természetes alapszín nem lesz világosabb, nem kell tartani attól, hogy a hajban maradt meleg árnyalatok befolyásolják a színeredményt. 

A Luxima színsorozatok telítetlen árnyalatai természetes eredményt garantálnak. A trendi tónusok keverésével bármilyen kívánt szín játszva kikeverhető. A BASE sorozat alapszínei megerősítik a többi árnyalat fedőképességét, természetes hatású őszfedésre is alkalmasak. A MIXER sorozat egyedi effektek kreatív eszköze. Az EXPRESS sorozat férfiak őszülésének ellensúlyozásához is kiváló.

A Luxima működése igen sokoldalú, a hatóideje akár 5 perc is lehet, de 30 perc alatt ősztakarás is elérhető. Gazdaságos, gél alapú konzisztenciáját könnyű kikeverni és felvinni, akár ecsettel, akár applikátorral is.

Shine Enhance Complex - fényerősítő komplex

A Luxima védjegye a kristályfény, legmenőbb tulajdonsága a páratlanul hosszú ideig tartó csillogás. A színek heteken át ragyognak, mesésen szikrázik a fény a hajon. Ez a feltűnő és egyedi tulajdonság annak az erősítő hatóanyag komplexnek köszönhető, amit kizárólag a Luxima formulájához fejlesztettünk. A Shine Enhance Complex összetételében vitaminok és botanikai olajok táplálják, építik a hajszálakat. 

Limnanthes alba / Fehér tajtékvirág magolaj
Fokozza a haj természetes fényét, selymes tapintást és volumenes tartást ad. Véd az alulhidratáltságtól, kiválóan kezeli a sérüléseket, extra ápolást nyújt a töredezett hajvégeknek.

Calendula / Körömvirág kivonat
A nyugtató, gyulladáscsökkentő erejéről híres növényi kivonat hidratáló komponensekben igen gazdag, védi a fejbőrt a lehetséges irritációktól. Erősítő hatású, csökkenti a hajhullást, fokozza a kollagéntermelést és a hajhagymák vérellátását. 

Növényi vitaminok
Az antioxidáns E- és C-vitamin kiváló hajápoló és hajnövekedést serkentő tulajdonságokkal bír. Véd a káros UV-sugaraktól és ártalmas környezeti hatásoktól, és fokozza a hajfestés tartósságát. Anti-aging tulajdonságokkal bír. 

Ragyogó színtartományok

BLOND / SZŐKÉK

Előkevert szőke árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon színfrissítésre, tonizálásra szolgálnak. Színkiegyenlítésre alkalmasak ebben a két tartományban: 7-9 és 8-10 színmélység. A sorozat minden árnyalata tartalmaz olyan összetevőt, amely kioltja a sárgás árnyalatokat.

BROWN / BARNÁK

Előkevert barna árnyalatok alapszín-pigmentek nélkül, amelyek a megfelelő szőkítési alapon színfrissítésre, tonizálásra szolgálnak. Színkiegyenlítésre alkalmasak ebben a két tartományban: 4-6 és 6-8 színmélység.

MIXER / MIXERSZÍNEK

Gazdagon árnyalt keverőszínek: tiszta és törtszínek a hideg és a meleg tartományban. Alkalmasak a többi Luxima árnyalat színmélyítésére, kreatív munkákhoz, extrém színekhez önmagukban alkalmazhatóak.

PASTEL / PASZTELLSZÍNEK

Azonnali felhasználásra alkalmas pasztell színkeverékek. Alapvetően a Luxima szőke árnyalatainak pasztellizálásához, felvilágosított hajon történő tonizáláshoz lettek kifejlesztve.

EXPRESS / ÖTPERCESEK

Gyors színezésre és színkorrekcióra alkalmas hűvös és természetes árnyalatok. Önmagukban, más árnyalatokkal nem keverve, hatóidejük csak 5 perc a fejmosóban, ezért férfi hajak tonizálására kiváló megoldás.

BASE / BÁZISSZÍNEK

Az alapszínek növelik a Luxima fedőképességét, kapacitását és színkiegyenlítő képességét. Az árnyalatok sötétítésére, világosítására könnyen alkalmazhatóak. Modern őszfedést adnak, tőfestésre alkalmasak úgy, hogy nincs markáns lenövésük. Önmagukban alkalmazhatóak, a többi Luxima árnyalattal keverhetőek.