Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Hibázhatatlan fedőképesség

Optima Total

Az Optima Total színsorozatot kifejezetten tőfestéshez tervezték: atombiztos, 100% őszfedést garantál a tízperces hatóideje alatt. Neutrális színpigmentek adják a formula alapját, garantált, 100%-os őszfedőképességgel, a szakma szigorú szabályaival, de számtalan innováció birtokában. Az Otima Total-lal a tőfestés színeredménye mindig kiszámítható, jól tervezhető, tartós és megbízható. A festék ár-érték aránya kiváló, fodrász és vendége egyaránt profitálhat belőle.

Four Reasons Optima Total

#1

Stabil, megbízható
100%-os őszfedés

#2

Gyors és dinamikus munkavégzés
10 perces hatóidővel

#3

A legnépszerűbb, természetes őszfedő árnyalatok

#4

Könnyen alkalmazható, jól tervezhető, mindig kiszámítható

Innovatív őszfedő színpaletta: Dolgozz lazán, legyél gyors!

A munka az Optima Total sorozattal olyan egyszerű, mint az egyszeregy. A gondosan megválogatott, kompakt árnyalatok kikeverése nem okoz fejtörést, az anyag különleges textúrája lehetővé teszi a könnyed, egyenletes és gyors haladást a tőfestés során. Inkább élmény lesz, mint munka! 

Az Optima Total korszerű formulájában fermentált zöldtea-kivonat szerepel magas polifenol-tartalommal, amelynek antioxidáns tulajdonságai dolgoznak a színfenntartáson és a hajminőség javításán. Az összetétel aktív hatóanyaga a koffein, amely stimulálja a fejbőr mikrokeringését, serkenti a hajnövekedést és megszünteti a hajhullást.

Az Optima Total sorozat illatanyag-mentes és vegán. Működésének hatékonysága érdekében csekély mennyiségben tartalmaz korszerű ammóniaszármazékot.  Tubusát ökutudatos működéshez optimalizálták, a 60 ml-es tubus két tőfestéshez éppen elegendő. 

 

Optima Total Színpaletta

OPTIMA TOTAL NN-ÁRNYALATOK

3NN, 4NN, 5NN, 6NN, 7NN, 8NN, 9NN

Ezek a semleges, intenzív, totálisan őszfedő alapszínek, 3-9 színmélységben. Felmértük, hogy a szakma legtöbbször ezeket a klasszikus árnyalatokat alkalmazza őszfedésre, vendégei ezeket a természetes színeket választják.

 

OPTIMA TOTAL KEVERŐSZÍNEK

4–6A, 7–9A, 4–6B, 7–9B
4–6BM, 7–9BM
6MR, 6V

Szeretnél egyedibb, modernebb árnyalatot elérni? Az alapszínhez válassz extra árnyalatú keverőszínt az Otima Total mixerei közül, hogy melegebb vagy hűvösebb legyen a színeredmény. A sorozat tartalmazza azokat a vöröseket és lilákat, amelyeknek az őszfedő képessége önmagában is kiváló. 

Így használd!

Az Optima Total színválasztéka NN alapszínekből, valamint 4-6 és 7–9 színmélységű mixerszínekből áll. A színkeverékhez válasszunk árnyalatot a megfelelő színmélységben az NN alapszínek közül, és ehhez keverjünk tónust tetszésünk szerint:  

  • 4−6 színmélységű mixerek keverhetőek 4, 5, 6 színmélységű alapszínekkel.
  • 7−9 színmélységű mixerek keverhetőek 7, 8, 9 színmélységű alapszínekkel.
  • Ha a mixerszíneket önmagukban (NN árnyalat hozzáadása nélkül) alkalmazzuk, a színeredmény 5 (4−6) és 8 (7−9) színmélységű lehet.

Totális különbségek más hajfestékek működéséhez képest:

  • Minden tőfestés előtt határozzuk meg figyelmesen a kívánt színmélységet és a hajhossz tónusát.
  • A precíz működés és színhelyesség érdekében az Optima Total kizárólag a saját, 8%-os aktivátorával használható, 1:1 keverési arányban. Egyéb Optima árnyalattal sem keverhető.
  • Kizárólag a tőre vigyük fel a Total festéket, a legőszebb részektől haladva. Koncentráljunk a gyors és egyenletes festékfelvitelre. 
  • A hajfesték extrém hatékonysága miatt a 10 perces hatóidőt figyelmesen tartsuk be, és csak akkor indítsuk az órát, amikor végeztünk a tőfestéssel.  
  • Ne pigmentáljuk túl a hajat! A hossz színfrissítéséhez elegendő az emulgeálás a hatóidő letelte után, ezt a lépést ne hagyjuk ki.
  • Ha a hajvégek a szokásosnál nagyobb mértékben fakultak, a hatóidő utolsó 3-4 percében vigyük fel az új adag Total festékkeveréket a teljes hajhosszra. Ilyenkor se térjünk el a hatóidőtől! 
  • A Total sorozat kompatibilis a Luxima sorozattal, amellyel szintén elvégezhetjük a hajhossz tonizálását a tőfestés után.