Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

FOUR REASONS PROFESSIONAL SHOTS SZÉRUMOK

#1

Ördögien összetett technológia, aktív növényi hatóanyagok

#2

Perszonalizálható, hajtípushoz és aktuális minőséghez igazítható

#3

Instant érezhető hatékonyság, látható selyemfény

#4

Valódi boldogság, minőség és menőség a profik kezében

Sokoldalúság és egyediség a professzionális szalonkezelésekben

Én, engem, nekem – a 21. században minden az egyediségről szól. Mégis miért kéne, hogy különbözzön ettől a szemlélettől a hajápolási rutinunk, vagy bármely hajügyi kérdésünk? Fodrászként látjuk, hogy egyszerűen elmúltak azok a napok, amikor beértük a konfekcióval, pláne, hogy az egyenruhát sosem támogattuk. Mi a trend 2023-ban? Nyilván az a személyre szabott hajápolás, amitől nem csak jól néz ki a haj, de minden szála jól is érzi magát. szerintünk az egészség és a boldogság kéz a kézben jár, de nem a sztrádán vagy az űrben, hanem kinek-kinek a saját útján. Ezeknek a gondolatoknak a jegyében születtek professzionális Shots hajápoló szérumaink. Az alap-hajtípusok összes hisztijét lecsendesítő négyféle szérum instant képes hajszerkezetet építeni és hajminőséget felturbózni: hibát javít és programokat ír újra. A háromperces szalonkezelés eredménye azt a hatékonyságot igazolja, amiben a Four Reasons minden fodrásza hisz. Ördögien összetett, 21. századi technológiák alkotják a vegán formulákat, amelyek perszonalizálható, hajtípushoz és aktuális minőséghez igazíthatóak. Hatékonyságát klinikai tesztek igazolják, vegánságát, tartós hatását minden vendéged imádni fogja. A Shot ampullás kezelés professzionális felhasználásra készült, egyenesen fodrászok kezéhez ajánljuk. Hiszünk abban, hogy a tudomány mellé szakma is kell, a fodrász kezében válik igazán nagy kinccsé minden ampulla SHOT szérum, és lesz belőle non-stop koktélparti a szépségszalonban.

LIVELY LENGTHS SHOT, INTENZÍV HAJNÖVEKEDÉS ÉS FLEXIBILITÁS

Rugalmasság és életerő

A hajadnak is kell a vitalitását fokozó edzés. Sőt akarja is! Személyi trénert kapsz egy ampullában minden hosszú, kimerült, elvékonyodó, törékeny hajszálra. Olyan ez, mint a legjobban felszerelt konditerem: revitalizál, plusz energiát és lendületet ad, fokozza a haj hajlékonyságát, rugalmasságát, gyorsítja a hajnövekedést és lassítja a hajszálak öregedését. Dolgozik az ollód ellen. Kiváló, szöszmentes, jól kezelhető hajminőséget garantál minden hosszú hajú vendégednek.

Kinek ajánljuk?
Hosszú, vegykezelt, sorozatosan szőkített, lestrapált, töredezett hajra, elgyengült szakítószilárdságú hajszálakra.

Aktív hatóanyagok a hajnövesztő formulában
A kozmetikumokból már jól ismert ceramidok csökkentik a hajszerkezet károsodásait, és stimulálják a haj növekedését. A szérum olivaolaj-tartalmától a haj sokkal simább, rugalmasabb és fényesebb lesz. Ricinusolaj véd a stressztől és serkenti a hajhagymák működését.

BRILLIANT COLOR SHOT,
GYÁMÁNTFÉNY ÉS KOMPLEX SZÍNVÉDELEM

Színvédelem és tartós fény

A legkorszerűbb védőpajzs, ami láthatóan több, mint egy testőr: komplett, magasan képzett, őrző-védő szolgálat ez, tulajdonképpen egy egész hadsereg, ami a haj izgalmas egyedi színét óvja, fenntartja a festés élénkségét, sőt a következő hajfestést is megkönnyíti. A minőségbiztosítás, a színfenntartás többé nem lehet zűrös feladat a szalonmunka során. A formula LumiRadiance technológiája véd a káros UV-sugaraktól és rengeteg extra fényt ad.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban sorozatosan festett, kreppesedő, idő előtt fakuló, könnyen bemattuló hajra, amin a hajfestés sosem színhelyes. 

Aktív hatóanyagok a színvédő formulában

Molyhos ökörfarkkóró virága serkenti a hajnövekedést és csökkenti a hajhullást, extra antioxidáns védelmet biztosít. Ricinusolaj stimulálja a fejbőr vérkeringését, dolgozik az irritáció, a stressz, a hajhullás ellen. Argánolaj ápolja a hajvégeket, tartós stabilitást, intenzitást ad a színpigmentek munkájához. 

WEIGHTLESS VOLUME SHOT,
VOLUMENNÖVELŐ, TARTÁSJAVÍTÓ SZÉRUM

Magasabb minőségű hajszerkezet, teltség és tartás

VIP-belépő a Nagy Hajak gálavacsorájára: vékonyszálú, uncsi, ellaposodó, kinyúló frizuráknak tart fényűző partit ez a szérum. Volumennövelést garantál a maximumon anélkül, hogy a hajat elnehezíteni. Nem képez felesleges bevonatot, mégis látványosan dúsabb hatást eredményez. A könnyű kezelhetőség, a formatartás a kezelés Plump&Fill technológiájának köszönhető, amitől a haj hosszú távon is kevésbé zsírosodik, ritkábban kell megmosni, rugalmasabbá és sokkal alakíthatóbbá válik.

Kinek ajánljuk?

Vékonyszálú, könnyen lelapuló, tapadós, tartását vesztett hajra, amelynek instant nagyobb volumenre és erősebb hajszerkezetre van szüksége. 

Aktív hatóanyagok a volumennövelő formulában

Kötéserősítő búzaprotein-kivonat segíti a haj rugalmassát. D-panthenol serkenti a hajnövekedést, anti-aging hatású, véd a környezeti ártalmaktól. Antisztatikus hatású betain erősíti a hajszálak fehérjeszerkezetét, aminosavakkal stimulálja az építés folyamatait, mélyhidratál. Ricinusolaj dolgozik a fejbőr szárazsága és a hajhullás ellen.

SILKY MOISTURE SHOT,
MÉLYHIDRATÁLÓ SZÉRUM

Selymes puhaság és teljes megújulás

Olyan ez a szérum, mint az élet vize, kényeztető, luxus pezsgőfürdő a hajnak. Ennél jobb nincs is, ilyen gyorsan és tartósan nem hidratál semmi más: szomjoltó, pezsdítő, élénkítő, fiatalító csobbanás, aminek selymes puhaság és egészséges fény az eredménye. A formula innovatív MarineMoisture technológiája rengeteg hidratáló, öregedésgátló anyagot képes fenntartani a hajszerkezetben, ami dolgozik a hajhullás és fejbőrviszketés ellen, intenzíven hat az egészséges hajszálakért.

Kinek ajánljuk?

Nehezen kibontható, sokszor kócos és gubancos, alultáplált és ropogósan száraz, fénytelen, rugalmatlan hajra.

Aktív hatóanyagok a mélyhidratáló formulában

Algakivonat magas Omega-3 tartalommal stimulálja a hajszálak megújulását, erősíti a kötéseket, zárva tartja a kutikulát és biztosítja az UV-védelmet.  Természetes cukrok segítik a haj elasztikusságát, dolgoznak a szöszök ellen. Hialuronsav serkenti a kollagéntermelést, hidratál és véd az idő előtti öregedéstől. 

FINAL GLAM: AZ UTOLSÓ SIMÍTÁS, ARANYCSEMCSÉKKEL

Fényes győzelem  

Ez a világ legjobb és legkönnyebb, hajbanmaradó kondicionáló permete, amely aranyszemcséivel mesés ragyogást és tartós luxusérzetet kölcsönöz, miközben elvégzi az utolsó simításokat a Shots kezelések után. Olyan, mint egy fénylő korona a tündérmesékben!

Mit tesz a hajakért?

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően napokon át óvja a hajat, és fenntarthatóvá teszi a Shot kezelés kiváló eredményét. A finom szárazolaj formula nem zsírosít, nem nehezít el. Az összetételben szereplő argánolaj koncentrátum hozzájárul a hajszálak egészségi állapotának fenntartásához, emellett zseniális hajvégápoló. 

Aktív hatóanyag a leave-in szárazolajban

Argánolaj biztosít selymes puhaságot és extra fényt. Tartós stabilitást, intenzitást ad a színpigmentek munkájához. Extra szerkezetépítést, kötéserősítést, hajvégápolást végez.

ÍGY HASZNÁLD A SHOTOKAT!

  1. A kezelés előtt mosd meg a hajat a Four Reasons Professional sorozat samponjával, amelyet a haj alaptípusának megfelelően választasz ki. A szérumot ezután vidd fel törölközőszáraz hajra.
  2. Fésüld át a hajat, és hagyd a szérumot felszívódni, majd masszírozd át a fejet és hajat.
  3. Az ampullás kezelés hatóideje összesen 3-5 perc, ezután öblítsd le a hajat és csavard törölközőbe. 
  4. A választott finish termékek segítségével formázd a frizurát tetszés szerint, és legvégül használd a Final Glam Leave-in szárazolajat.