Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

Fodrász-technikai termékek minden szalonmunkára

Technikai termékpalettánk páratlanul modern, és maradéktalanul eleget tesz a skandináv szabvány szigorú követelményrendszerének. Termékfejlesztéseink világviszonylatban is a legmagasabb színvonalat képviselik. Minden új technikai anyagunkat fodrászok tesztelik átlagembereken, Helsinkiben, a Four Reasons márka saját műhelyében. Azért bízzuk ezt a munkát tapasztalt fodrászainkra és oktatófodrászainkra, mert az inspirál minket, hogy valós szakmai igényekre valós válaszokat adjunk, és megkönnyítsük a fodrászok munkáját. Saját magunktól is maximális teljesítményt várunk el, hiszen biztosak akarunk lenni abban, hogy minden termékünk pontosan úgy működik, ahogy kell, és minden esetben teljesíti, amit ígér. Fodrász és vendége nekünk a világ közepe!

OPTIMA hajfesték

Színek fodrász álmokból, hajfesték varázslatból és szakmai tudásból. Az Optima család vegán formulái olyan aprólékos fejlesztési folyamat eredményei, amelyek hűen tükrözik a 21. századi gyártástechnológia legújabb innovációit. A folyamatosan fejlődő termékpaletta minden olyan szalonmunkára és technikai megoldásra alkalmas, amit  a színváltoztatások során egyáltalán előfordulhat. Az Optima fodrászok szakmai tudására és tapasztalataira épül, ezért hibátlanul teljesít. A haj sosem lesz túlpigmentált vagy foltos, az Optima árnyalatok páratlanul intenzívek, megengedik a játékot. A festékkeverék konzisztenciája gazdag és krémes, egyszerű dolgozni vele, és kifejezetten nagy élmény felvinni a hajra. A színrendszert könnyű megérteni, és könnyű alkalmazni is – igazán könnyű kreatívnak lenni az Optimával. Erőssége a tartósság, a színdinamika, a fedőképesség. A páratlan tónusgazdag és a csodás fény szinte csak a ráadás.

LUXIMA fénytoner

A Four Reasons Luxima a pasztellszínek királya. Azokra az összetett és korszerű árnyalati pigmentekre épít, amelyek meghagyják a haj alapszínének finoman tónusos mélységbeli különbségeit, így keltenek 3D hatást. Modern, természetes eleganciával árnyalt hajszínt mutat, amely mindig egyedi, pezsgő és eleven. A Luxima színeiben árad a tiszta energia, a haj sosem látszik festettnek, sosem mutat színpadias képet. A színváltoztatás lenövés nélküli, a színfrissítés gyors gyerekjáték. A formula ammóniamentes és 100% vegán. Alacsony pH-értékének köszönhetően kíméletesen dolgozik, a természetes alapszín nem lesz világosabb, és a speciális no-yellow funkciónak köszönhetően nem kell tartani a felvilágosítások vörösödésétől. A Luxima védjegye az extra fény, kötéserősítő összetételében vitaminok és botanikai olajok építik a hajszálakat, tartóssá teszik és garantálják a ragyogást. A Luxima fénytoner egyenletesen dolgozik és finoman kopik ki a hajból, konzisztenciája gazdaságos gélállag. Ötperces expressz sorozata férfiak hajának tonizálására is kiváló.

Színtelenítők, szőkítők

Igyekeztünk pontosítani a felvilágosítással kapcsolatos összes fodrász elvárást, így lett jó megoldásunk minden szőkítési folyamatra, amit a színváltoztatások igényelnek. Hatékonyan teljesítünk fóliás melírtechnikákban és tőszőkítésben egyaránt. Mindkét színtelenítő porunk vegán, ammóniamentes és illatanyagmentes, valamint korszerű kötéserősítő anyagok hozzáadásával készül, és tartalmazza azokat az extrákat is, ami a szőkét atombiztossá teszi.

A Four Reasons Hydrobleach formulája a lehető legkorszerűbb színtelenítő formula, bármely hajminőségre és trendi melírtechnikákhoz egyaránt alkalmas. A különleges Hydroshield kötéserősítő technológia védőpajzsként óvja a már többszörösen szőkített, sérülékeny hajat is. Összetételében proteinkoktél és az argánolaj hidratálja, felépíti a hajszálakat. Ez az anyag a lehető legkíméletesebben végzi el 7 színmélység foltmentes felvilágosítását.

Ultralift9+ szőkítőporunkkal érhető el a legintenzívebb és leggyorsabb színtelenítés: kilenc színmélységig, normál állapotú hajon. Lazán megoldja a tiszta, hófehér alapot is. Nagy hatékonysággal teszi a dolgát vastagszálú, sötét hajon is. Kedvenc feladata az északi szuperszőkék megalkotása: a tartósan hideg árnyalatú színeredmény érdekében lila pigmentanyagot is tartalmaz. Szerkezetépítő polimer és beépített kötésvédelem a formulában.

Tartóshullámosítók

Prémium minőségű, modern dauer-rendszereink közreműködésével pontosan  azt a hullámos hajat, volumennövelést vagy tőemelést garantálhatod vendégednek, amit ő látni, sőt érezni szeretne. Nem kell mást tenned hozzá, mint amit fodrászként megtanultál, a többit ezek a professzionális, vegán anyagok megoldják. A Shape olyan formula, amelynek tartóssága és erőssége a létező összes hajminőséghez hozzáigazítható, sőt a háromféle folyadék akár keverhető is, az elvárásaidnak és a legoptimálisabb eredménynek megfelelően. A rendszer egyszerűen használható, két lépésből minden hagyományos dauer-technika megoldható. Gyors, precíz és pontos munkát garantál.
A Multiwave innováció lehetővé teszi, hogy megbízhatóan tartós tartóshullám készüljön a szalonban anélkül, hogy az anyag bántaná a fejbőrt, vagy károsítaná a haj szerkezetét. A kellemetlen szag is távol marad. Az okos és kíméletes formula nem tartalmaz ammónium-tioglikolátot és allergén illatanyagot. Rugalmas és jól kezelhető göndör vagy hullámos hatás lesz a folyamat eredménye, minden irritációtól mentesen. Nagy biztonsággal alkalmazható sérült vagy vékonyszálú hajra és érzékeny fejbőrre, célzott otthoni ápolással hosszú időn át fenntartható.

Színfenntartás, színfrissítés, tónusváltás

A Four Reasons Color Mask sorozat színpalettája széles skálán mozog, a vegán samponok és hajmaszkok árnyalata egymással keverhető, mindegyik meghatározható színmélységek szerint is. Elegánsan tónusos vagy ütősen extrém legyen a hajszín? Hideg vagy meleg az árnyalat? Majd a kreatív fodrász eldönti! 

A tápláló, pigmentekben gazdag formula vegán, SLS- és PPD-mentes. Nagy előnye, hogy képes fenntartani a hajfestés intenzitását és fényét, miközben felépíti és karbantartja a leggyengébb hajminőséget is. Ideális eszköz színfrissítéshez, színkorrekcióhoz, utópigmentáláshoz, tonizáláshoz és tónusváltáshoz. Vendéged kezébe is adhatod,, amikor a hatékony otthoni ápolás vagy egy kényesebb festett szín fenntartása a cél.

A Color Mask minden árnyalata képes kiütni az elszíneződéseket, a vilűágosabbak intenzíven dolgoznak a sárgás-zöldes foltok ellen. Lehűtenek vagy felmelegítenek – kívánságod szerint. A hajmaszk mélytápláló formulájában növényi fehérjék és aminosavak végeznek kötéserősítést, befoltozzák a szerkezeti sérüléseket, erősítik és extra fénnyel látják el a roncsolt hajat is.

Aktivátorok

Az illatanyag- és színezékmentes Four Reasons Oxid aktivátorok megbízhatóan működnek együtt minden olyan Four Reasons technikai termékkel, amihez aktivátor szükséges. A szakma alapszabályai szerint végzik összehangolt munkájukat a Luximával és a szőkítő porokkal.

Elérhető ötféle erősségben: 1,5% – 3% – 6% – 9% – 12% 

Vegánkeratin

Four Reasons Color Lock is a treatment spray for longer-lasting hair color which closes the surface layer of the hair and locks in the color pigment, neutralizing the pH of the hair. It corrects the moisture balance in the hair and makes it easier to comb.

Always recommended the product when dying with a hair color requiring a developer, particularly with blonde tones.
The active ingredient, fermented coffee bean extract, contains plenty of antioxidants and polyphenols that stop the oxidation process taking place in the hair during the coloring process.

Instructions for use:
After rinsing off the color and washing the hair, towel-dry and apply the treatment spray evenly everywhere in the hair, emulsify lightly and let sit for 3 minutes. Rinse and continue the usual treatment.