Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

FOUR REASONS PROFESSIONAL
BMR TECHNOLÓGIA: BIOMOLEKULÁRIS HAJSZERKEZETÉPÍTÉS

#1

Megvédi a hajszerkezetet a sérülésektől és szabad gyököktől

#2

Helyreállítja és fenntartja a hajszál kutikularétegének minden funkcióját

#3

Kiegyensúlyozza a haj pH-értékét és vízháztartását

#4

Vegyi kezelések előtt és után optimálisan felépíti a hajszálakat

Feel the Difference! A különbség azonnal érezhető!

Fodrászként gondolsz néha rá, hogy milyen és hogyan működik az alapanyag, az a biológiai csoda, amivel mindennap dolgozol? Kevés erősebb és komplexebb dolog van, mint egy jó állapotú hajszál. De akármilyen kiváló minőségű is legyen, a hajat jelentős igénybevételnek teszi ki a sorozatos vegykezelés a szalonban, plusz az a rengeteg káros környezeti hatás, ami lépten-nyomon utoléri. Folyamatosan kitesszük a hajunkat a fizikai-mechanikai stressznek – úgy kívül, mint belül. Ez az oka annak, hogy ha csak egy problémát kezelünk, ha például csak a kötésvédelmet erőltetjük, nem érünk el vele semmit.

A hatékony 21. századi hajápolás elvárásaihoz muszáj nézőpontot váltanunk! Kevés lesz az, ha a haj nagyon-tiszta, és pláne nem megy át a falon a de-szép-fényes, vagy a hű-de-jó-illatú. Olyan széles spektrumon kell haladnunk, olyan funkcionalitás és erő kell fodrásznak, ami képes egyensúlyban tartani a haj hidratáltságát és öregedésgátlását, képes hatékony védelmet nyújtani az oxidációval szemben, a szabad gyökök okozta szerkezeti változások ellen.

Innovatív technológiánk a Bio-Molecule Repair komplex szemlélete megfelel az összes elvárásnak és funkciónak, és nem csak a fodrászt, de a vendégét is bevonja a feladat megoldásába. Mit várhatsz el ezektől az anyagoktól? Néhány perc alatt gyakorlatilag újjáépítik a teljes hajszálat. Ilyen eddig nem volt a hajtörténelemben!

Tényleg itt volt az ideje, hogy olyan innovatív technológiát alkalmazzunk, ami egyszerre támogatja, védi, táplálja, erősíti a hajat, teljes mélységében kijavítja a szerkezetét. Igazán hatékony gondolatot valósítottunk meg itt fent Északon, ahol a világot és benne minden embert, sőt minden ember minden egyes hajszálát teljes egészében figyelünk és kezelünk, vigyázunk rá. Four Reasons Professional termékcsaládunk legújabb innovációja, a Bio-Molecule Repair kezelés technikai anyaga és három hajkozmetikuma úgy dolgozik, hogy visszaszerzi, majd fenntartja a hajszálak külső kutikularétegének funkcióit, és közben megjavítja a szerkezeten belüli sérüléseket. A minőségi különbség azonnal érezhető és látható, sőt hosszú távon is fenntartható.

21. Századi mérnöki tudomány a hajápolásban

A biomolekuláris szerkezetépítő  nanotechnológia, a BMR a Four Reasons saját szabadalma, amely mögött sokrétű, közel ötéves kutatómunka áll. A rendszer segítségével lépésről-lépésre újjáépítjük a hajszerkezetet, belülről kifelé haladva megerősítjük a hajszálakat. A kezelés hatására a haj ellenáll a sérüléseknek és a töredezésnek. A legapróbb molekuláiban felújított szerkezet azt eredményezi, hogy folyamatosan csökken a hajszálak porozitása, a haj és a hajhagymák sokkal hidratáltabbak lesznek, az ideális nedvességtartalom könnyen fenntarthatóvá válik, célzott otthoni ápolással. Mi következik ebből? Kisebb mértékű lesz a hajhullás és intenzívebb hajnövekedés, selymes és fényes lesz a haj, könnyen kezelhető, kifésülhető, jól formázható és szösztelen lesz a frizura. És a legfontosabb, a fenntarthatóság! 

A rendszer formuláinak alapja a Bio-Molecule Repair technológia egy biokémiai mestermű: komplex módon tartalmaz nehéz szilikonoktól és sűrű olajoktól mentes, jól felszívódó, könnyű aktív hatóanyagot és superfood gyümölkomplexet. A létező legmodernebb technológiának köszönhetően ezek az anyagok a hajszálak különböző rétegeit célozva, a hajszerkezet teljes mélységében felszívódnak, majd beépülnek a töredezett, hiányos disszulfid kötésekbe: felépítik és megacélozzák a hajszerkezetet.

BMR: Komplex Biomolekuláris hajszerkezetépítés

Sokat tanultunk! Ha a haj külső rétege sérül, akkor nehezen vagy egyáltalán nem tudja fenntartani a hajszál természetes nedvességtartalmának egyensúlyi állapotát, nem tudja megvédeni a hajszál középső részét, a kortexet. Mi a tünet? A haj érdes, kócos és szöszös lesz, egyre durvább tapintásúvá és egyre rugalmatlanabbá válik, gyengül a szerkezet, és csökken a szakítószilárdság. Mit észlelünk a haj elvékonyodásán kívül? Nehezen szárítható, és nagyon nehéz mutatvány a kívánt formában fenntartani. A fodrász-rémálom innen indul!

Elemeztük az oxidatív stressz, a negatív kémiai hatások vagy a gyenge minőségű anyagoknak köszönhető magas pH-érték hatásait a hajra. Megnéztük, mit tehetünk a fehérjeváz lerobbanása ellen – az összes olyan folyamat ellen, ami a haj kötéseinek elgyengülését okozza. Átfogóan foglalkoztunk azokkal a témákkal, amik egyenes úton vezetnek el a hajszerkezet minőségi változásához, leépüléséhez, majd (a legrosszabb esetben) a hajszálak töredezéséhez. 

Jól tudjuk, hogy a hajnak éveken át viselnie kell a vegykezeléseket, a mechanikai stresszt és a zord időjárást. Minél hosszabb a hajszál, annál hosszabb ideig kell erősnek és ellenállónak lennie. A haj védelmét innen közelítettük meg, és teljes egészében, átfogóan kezeljük. 

 

 

A BMR Biomolekuláris szerkezetépítő technológia három különböző szinten hat:

  • FENNTART – Ásványi sók és biopolimerek elegye fenntartja a haj nedvességtartalmának egyensúlyát és megakadályozza a haj külső, kutikularétegének károsodását, gyakorlatilag megálljt parancsol annak a folyamatnak, hogy a hajszálak kortex kérge töredezett, hiányos legyen.  
  • MEGVÉD – Biopolimerek védik a hajat, antioxidánsok akadályozzák meg a szabad gyökök okozta károsodást, és almasav (malic acid) teremt egyensúlyt a haj pH-értékében. Mindez együtt csökkenti a sérülések esélyét is.
  • HELYREÁLLÍT – Aminosavak építik újjá a fehérjevázat, célzottan és turbó fokozaton a vegykezelések alatt és után.

A kezelés elsősorban a hajszálak szerkezetének kijavítására, funkcióinak egészséges teljesítményére és a haj megerősítésére összpontosít, méghozzá sikeresen. Bár csúcsra járatja a haj általános működését, és feljavítja annak egészségi állapotát, mégsem arra tervezték, hogy kiegyenesítse, kisimítsa a tincseket. Kezelhetővé, strapabíró tesz, sőt göndör hajakkal is kompatibilis.

BMR Protektor

Instant hatású felépítő, vegyi folyamatoknak ellenálló technikai spray

A Bio-Molecule Repair sorozat védőpermete olyan professzionális technikai anyag, amely megvédi a hajszálakat, fenntartja optimális működésüket. Ez a termék kifejezetten fodrászoknak készült, célzottan vegyi munkák megtámogatásához terveztük. A speciális permet formulájában az ultramodern BMR-technológia koncentrálja azokat a korszerű, aktív hatóanyagokat, amelyek kiváló munkát végeznek a vegykezelések során, a káros folyamatok ellentételezéseként. Eredményesen fenntartja, visszaállítja a haj kutikularétegének funkcióit, és a hajszálak belsejében állítja helyre a szerkezeti sérüléseket.

Kinek ajánljuk?

Fodrászoknak, akik megküzdenek a vegykezelt, sorozatosan szőkített, lestrapált, roncsolt és töredezett haj újjáépítésével. A BMR Protektor elsősorban a gyengült szakítószilárdságú, porózus hajszerkezeten fejti ki látványos és tartós hatását, közvetlenül a vegyi kezelések előtt alkalmazva. A CGM-kompatibilis formula a sérülékeny, alulhidratált göndör hajnak is jó szolgálatot tesz.

BMR Szulfátmentes sampon

Hatékony tisztítás és kötésvédelem, szulfátmentes formulával

A sorozat mindennapos használatra alkalmas, kíméletes és vegán samponjának működését garantálja a sérüléseket helyreállító BMR nanotechnologia. Ez az innováció a hajszálakban belülről kifelé haladva helyreállítja a törött keratinláncokat. Az innováció a fizikai és kémiai sérülésektől egyaránt megvédi a haj kötéseit, miközben fenntartja az ideális nedvességtartalom egyensúlyát, és védi a fejbőr mikrobiomját. Teljes mélységében felépíti és megerősíti a hajszálakat. Hatására a haj erős, egészséges lesz, jobb tartást kap, nem kreppesedik, eltűnnek az összekócolódó, repkedő szálak és szöszök.

Kinek ajánljuk?

Nehezen kibontható, sokszor kócos és gubancos, alultáplált és ropogósan száraz, fénytelen, rugalmatlan hajra, fodrászszalonokban és otthoni használatra is. Vegykezelt, sorozatosan szőkített, lestrapált, roncsolt és töredezett hajra, elgyengült szakítószilárdságú, porózus hajszerkezetre kiváló, akár mindennapos használatra is. Sérülékeny, alulhidratált göndör, hullámos hajra – akár vastagabb szálú, fénytelen göndör hajra is.

BMR Hajterápia

Helyreállító, felépítő superfood, hajmaszk formulában

A professzionális Biomolekuláris hajszerkezetépítő pakolás olyan intenzív munkát végez, hogy a leggyengébb minőségű, sérült, roncsolt hajakat is képes megmenteni. A formula alapja az a 21. századi Bio-Molecule Repair technológia, amely hatékonyan óvja a hajszálakat a sérülésektől, fenntartja a belső nedvességtartalom ideális egyensúlyát. Teljes mélységében megerősíti és védi a hajszálakat, és csúcsminőséget, puhaságot és selyemfényt garantál. Hatására a haj egészséges lesz, jobb tartást kap, nem kreppesedik, az összekócolódó, repkedő szálak és szöszök eltűnnek.

Kinek ajánljuk?

Elsősorban a nehezen kibontható, sokszor kócos és gubancos, alultáplált és ropogósan száraz, fénytelen, rugalmatlan haj minőségjavítására alkalmas. Hajbalzsamként használva az otthoni szerkezetépítés problémáit is megoldja. Hatékonysága a vegykezelt, sorozatosan szőkített, lestrapált, roncsolt és töredezett hajon, hatása a gyengült szakítószilárdságú és porózus hajszerkezetre igazi testi és leki terápia! Rendszeres használatát a sérülékeny, alulhidratált göndör, vagy könnyen kócosodó hullámos hajra is ajánljuk.

BMR Szekezetépítő Szérum

Ez a különlegesen könnyű kötéserősítő, helyreállító, havégápoló emulzió a hajszál különböző rétegeit megcélozva újjáépíti és megerősíti a haj szerkezetét. Az ultramodern leave-in formula alapja a BMR-technológia, amely hatékonyan óvja a hajszálakat a sérülésektől, fenntartja a belső nedvességtartalom egyensúlyát. A hajszerkezet teljes keresztmetszetében rekonstruálja a hajat. Olyan superfood komplex, olyan elnehezítés-mentes, mindennapi használatra alkalmas vegán szérum, amely gátolja a kócosodást is, és látványosan dolgozik a hajvégek elvékonyodása, töredezése ellen. Kiváló fényt és kezelhetőséget biztosít. Védőpajzsként működik a hajformázók magas hőjével, a káros környezeti hatásokkal, UV-sugarakkal szemben, ellenáll a vegyi anyagoknak. 

Kinek ajánljuk?

Nehezen kibontható, sokszor kócos és gubancos, alultáplált és ropogósan száraz, fénytelen, rugalmatlan hajra, szalonhasználatra vagy otthoni fenntartásra. Vegykezelt, sorozatosan szőkített, lestrapált, roncsolt és töredezett hajra, elgyengült szakítószilárdságú, porózus hajszerkezetre. Sérülékeny, alulhidratált göndör, hullámos hajra. Akár vastagszálú hajakra is.