Four Reasons Hungary

RÓLUNK

Fodrász vagy? Regisztrálj a kedvezményes BMR Try-It csomagért!

VEGÁNKERATIN
hajsimító, szerkezetépítő kezelés

Hagyományos keratinkezelések egészséges alternatívája

Ártalmas kemikáliáktól és minden felesleges
allergéntől mentes, feltöltő szalonkezelés, amely egészséges alternatíva a hagyományos hajsimító keratinkezelésekre, amikor a kötéserősítés, az egészséges hajműködés és az intenzívebb hajnövekedés a cél. A háromlépéses elvégzett kezelés eredménye megfelelő otthoni hidratálással hónapokig fenntartható, a haj sima, szöszmentes, könnyen kezelhető és fényes lesz.

A lágy és sima a göndör hajért

#1

Kócmentes, szöszmentes, sima és jól kezelhető haj

#2

Otthoni hidratálással 4-6 hónapig fenntartható eredmény

#3

Minden hajminőségre, vegykezelt hajra is

#4

Illatanyagmentes, ártalmas és kellemetlen gőzök nélkül

Sima, fényes, szöszmentes, élettel teli hajat szeretnél? YES PLEASE!

A vegánkeratin olyan innováció, amely minden fakszni nélkül, a hagyományos módon használható a szalonokban. A kíméletes hajsimító kezelés minden típusú hajon jó munkát végez, sőt a kémiailag agyonkezelt hajnak is igazi főnyeremény. Közvetlenül vegyi munkák előtt vagy után is alkalmazható. 100% vegán összetétele nem tartalmaz formaldehidet, és ez hatalmas minőségi különbséget jelent az átlagos, sokszor egészségre is ártalmas keratinkezelésekkel szemben.

Aktív hatóanyaga a glioxilsav, nem testidegen, 100%-ban természetes anyag, aminek megvan az a kiváló képessége, hogy átalakítsa, újradefiniálja a hajszerkezetet felépítő aminosav láncokat. Ellazítja a kötéseket, bezárja a kutikulát, és segít göndörödés-mentesen megtartani a szálakat, miközben hosszú időre fényt és rugalmasságot ad. Gubancoktól és szöszöktől mentesen, könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. A kezelés hatása, illetve a hajszálak simasága, egyenessége megfelelő otthoni ápolással és a kiinduló állapot tükrében, 4-6 hónapon át is fenntartható.

Egy kis kémia a vegánkeratin mögött

Tudtad? A haj 90%-ban keratinból áll, amelyet diszulfid hidak kötnek össze, ezek száma és elhelyezkedése adja a hajszál egyenességét vagy göndörségét. A glioxilsav anélkül hozza létre a hajegyenesítést, hogy ezeket a kötéseket, hidakat megtörné. A glioxilsav molekulái a hő hatására aktiválódnak, és olyan hosszan tartó lazító hatást gyakorolnak a hajszerkezet rostos anyagában, amely ugyan kiegyenesíti a hajszálakat, de egyébként semmilyen káros hatással nincs a hajra, és nem okoz a lúgos kémiai és egyéb klasszikus, keratinos hajvasaló anyagokra jellemző fejbőrirritációt.

A vegánkeratin olyan komplex anyag, amelynek alapját növényi eredetű, fermentált aminosavak (szója- és búza-aminosavak) és tiszta aminosavak (arginin, a szerin és a treonin) kohéziós oldata adja. Ezeket a hatóanyagokat gondosan választották ki, és precízen adagolták azért, hogy utánozzák az emberi haj aminosav összetételének funkcionális arányát. A megfelelő keratintermeléshez és hajnövekedéshez elegendő mennyiségű és jó minőségű aminosavak bejuttatása a hajszerkezetbe megerősíti a kötéseket és a fehérjevázat, megteremti a keratin előállításának ideális feltételeit.

Szőlőmagolaj az ápolás kulcsa! Esszenciális zsírsavak, linolsav, E-vitamin és flavonoidok alkotják ezt a gyakorlatilag súlytalan olajat, amely képes fenntartani a hajszálak optimális nedvességtartalmát és vitalitását. Anélkül pótolja az alulhidratált, kiszáradt haj elvesztett zsírtartalmát, hogy elnehezítené vagy lelapítaná a hajat. Természetes kondicionáló anyagai késleltetik a hajszálak elöregedését és stimulálják a hajnövekedést. Védi a fejbőrt is, anti-aging hatású, rengeteg extra fényt és selymes, könnyen kezelhető puhaságot biztosít a hajnak. 

 

A forradalmi vegánkeratin formula előnyei

A megfelelő keratintermeléshez a hajnak sokféle aminosavra van szüksége. Növekedését és egészséges működését legjobban az segíti, ha elegendő mennyiségű és minőségű aminosavat juttatunk be a hajszerkezetbe, ezzel megerősítjük a kötéseket és a fehérjevázat, megteremtjük a keratin előállításának ideális feltételeit. Ha a hajszerkezet belsejében kezdjük el stimulálni a protein termelését, akkor ehhez a munkához aminosavak tudják a leghatékonyabban biztosítani azt az alapot, amiből az optimális hajműködés és hajnövekedés felépülhet. A kezelés eredménye alapvetően a sima, szöszmentes haj, de a komplex minőségjavítás is kézzelfogható:

  • Hajnövekedés serkentése, hajhullás csökkentése
  • Hajszálak kisimítása, szöszmentesítése
  • Kutikula lezárásával szerkezeti sérülések “befoltozása”
  • Keratinszerkezet újjáépítése a lehető legkevesebb kemikáliával
  • Kötéshelyreállítás testazonos, aktív hatóanyagokkal
  • Vízmegkötés, mélyhidratálás elnehezítő, fullasztó bevonatok nélkül
  • Hajhagymák tápanyagellátásának javítása aminosavakkal, fehérjékkel
  • Kifésüléskönnyítés, könyebb kezelhetőség, jó formázhatóság, több fény
  • Megemelt volumen, vastagabb hajszálak, jobb formatartással
 
A VEGÁNKERATIN SEMMILYEN MÓDON ÉS FORMÁBAN NEM TARTALMAZ EGÉSZSÉGRE KÁROS ANYAGOKAT. A HASZNÁLAT SORÁN, HŐ HATÁSÁRA SEM SZABADULNAK FEL ÁRTALMAS GÁZOK ÉS GŐZÖK.
FORMALDEHID-, SZULFÁT-, AMMÓNIA- ÉS PARABÉNMENTES FORMULA.